Altijd vriendelijke ontvangst, er wordt eerst door de mondhygiëniste gekeken en schoongemaakt en vervolgens de tandarts die inspecteert.

Goed.

Mijn ervaring is ,ik kwam binnen en er waren zoveel deuren en dat er achter elke deur een tandarts zit .Gelukkig hoeff je niet te lang wachten .Eenmaal binnen geroepen werd ik snel op me gemak gesteld en dat is fijn .Goede uitleg .

Altijd op tijd en rustig bij behandeling.

Goed en snel geholpen.

Het was super dat ik zo snel geholpen kon worden.

Vriendelijk ontvangen en vrolijk professioneel geholpen.

Er is altijd het vertrouwde gezicht van ( Ellen?) die je ontvangt en bij vertrek weer snel afspraken maakt. In de stoel wordt je vrolijk en professioneel geholpen. Zowel door de assistente als door de tandarts. Daarnaast, als je vragen hebt dan krijg je rustig antwoord van beiden. Er wordt vooral anticiperen gewerkt, dus evt zwakke punten worden aangepakt voordat er echt schade ontstaat.

Tevreden

Ik ben netjes geholpen

Goed...

Mijn ervaring was goed. Had wel graag wat meer info gehad, vóór de behandeling...

Geen prettig gesprek met de balie medewerkster

Continu dezelfde discussie te moeten voeren met de balie medewerkster over “verplichte” bezoeken aan de mondhygiëniste en de frequentie en dat er dan wordt geschermd met “eigen risico” is gewoon vervelend. Nooit eerder meegemaakt bij een tandarts.

Je wordt goed behandeld krijg uitleg wat er gaat gebeuren alles gaat op een rustige en vriendelijke manier

Een goed analyserend vermogen en voldoende expertise

Na zestig jaar bij tandartspraktijk Van Gent/van der Linden patiënt te zijn geweest, waarvan de laatste 20 jaar voornamelijk bij tandarts mevrouw van der Linden is het altijd wennen aan een nieuwe tandarts. Ik vind communicatiestijl en overleg over de in te zetten behandelingen zeer belangrijk. Mevrouw van der Linden had dit hoog in haar vaandel: voorstellen en overleg. Dit geeft de cliënt/patiënt met name hoog sensitieven mensen een goed gevoel. Zij zijn de cliënt!

Omdat ik iets doof ben kon ik de arts niet goed verstaan. Gelukkig nam de assistent dit over. Behandeling was goed

Prettig

Vriendelijk

Goed en betrouwbaar

We zijn zeer tevreden over tandarts Willemijn Ouwehand. Ze is vriendelijk en vakkundig.

Met pijn klachten snel geholpen.

Er werd serieus naar gekeken. Je verwacht een oplossing. Dat was in mijn geval even afwachten. Bedankt voor de nodige informatie.

Zeg maar AAA+++

Zou erheen gaan voor een gezellig prAAAAtje. Altijd leuk personeel en stelt je op je gemak.

Kon snel terecht, vriendelijke tandarts, probleem gelijk verholpen

goed geholpen

vriendelijke tandarts en geen pijn bij tandsteenverwijderen

Ben goed geholpen ,wordt altid op tijd geholpen

Vriendelijk tandarst leg goed uit Asistent ook erg ardig

Goed geholpen

Er is verbetering van de behandeling meer aandacht en doen what moet doen gewoon goed service.

Uitstekende zorgservice, vakkundig en snel

Vriendelijke medewerkers, punctueel en goede zorgservice bij acute situaties

Prima geholpen door Barbara

Goed adres

goede ontvangst alles keurig netjes uitgelegd over de behandeling

was keurig en netjes goede uitleg over de behandeling

Goed,goed,en nog eens goed.

Super goede tandarts praktijk

Goede tandarts praktijk en goede service. Ze nemen de tijd voor je.

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!