Kon snel terecht uitleg was duidelijk van de behandeling.

Goede ervaring Snel terecht kunnen Vriendelijk Geen pijn

Zoals altijd goed

Fijne tandarts

Bij deze praktijk word je zeer vriendelijk behandeld. Er wordt meegedacht en ze stellen je op je gemak. Echt een aanrader!

prima :)

prima :)

Vakkundige en vriendelijke behandeling

Vriendelijke ontvangst en prettige en vakkundige behandeling. Schone omgeving. Ik kom uit Dordrecht maar heb het stukje rijden er graag voor over

Mijn tandarts Alex is kundig en respectvol in zijn bejegening. Net als mijn vorige tandarts dr v Gent. Ook ben ik tevreden over de tandhygienisten en recetiemedewerkers. Het is goed om in uw praktijk te mogen komen. Veel succes verder

Wat een kanjers die mij geholpen hebben!

Ik zag zo tegen de behandeling op maar om dit uit te spreken werd ik zo op mijn gemak gesteld. Duidelijk werd uitgelegd wat er ging gebeuren. Het zal nog niet een feestje worden om een behandeling te ondergaan , maar het wordt wel een stuk dragelijker

Goed en vakkundig behandeld!

Ik ben vriendelijk ontvangen,en zorgvuldig geholpen met uitleg van iedere stap in de de behandeling, en zelfs af en toe even pauze om te slikken vanwege een droge mond. Dus een uitstekende behandeling !

Geen nadere omschrijving nodig

Was goed maar..

In algemeen ben tevreden maar soms begrijp ik niet wat de tandarts zegt tegen mij.

Fijn voor mijn zoontje

Mijn zoontje voelde zich op zijn gemak bij de tandarts, en ik ben fijn geholpen bij de preventie assistente.

Een heel fijn bezoek aan de tandarts

Mijn dochter 8jr en ik moesten voor controle naar de tandarts. Mijn dochter bleek een gaatje te hebben. De volgende dag kon deze gevuld worden. Dit alles gebeurde op een heel rustige manier. Ze kreeg alles goed uitgelegd. Er kon op elk moment gestopt worden. Ik heb onze tandarts bezoeken als zeer prettig ervaren.

goede informatie

goed geholpen

goede behandeling

Goede behandeling

Ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn prothese. Moet nog wel even wennen, Michael is een hele fijne man en is niet snel tevreden.

Goede bejegening en uitleg

Zeer slecht

Ze hebben mij bijna een jaar lang met een ontsteking laten lopen, die werd van kwaad tot erger ze hadden geen idee dat daar überhaupt een onsteking zat en zeide dat het me verstandkies was wat totaal niet klopte. Een week lang kapot gegaan van de zenuwpijn naar de spoed dienst gegaan en die vertelde me dat ik een wortelkanaal moest. Eindelijk van de pijn af maar wel 400,- lichter ik kom hier nooit meer!!!

Keurig op tijd en snelle controle

Keurig op tijd en snelle controle

Vriendelijk en op je gemak stellend en meedenkend

Ben al jaren klant en altijd goed geholpen

Krijg altijd goede uitleg wat er gaat gebeuren.

Vulling in kies perfect aangebracht

Tandarts en assistente hebben mij op aangename wijze behandeld. Ik ben zeer tevreden.

Goed en volgens afspraak

Behandeling uitstekend. Alleen is altijd vaag wat de kosten nu zijn. Altijd een verrassing

.......

.......

Ik ben ontzettend bang als Ik ga maar Alex stelt me heel erg op mijn gemak en is zeer professioneel.

Alex is vakkundig en goede tandarts.

Super praktijk

Alles gaat correct

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!