Super geholpen!

Ik kom er al jaren en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen! En alles onder één dak.

Ik ben correct behandeld

Ik heb geen klachten

aardige tandarts

goed en duidelijk

Altijd netjes en goed geholpen

Nooit problemen gehad. Altijd netjes daar en zijn allemaal vriendelijk. Heb vertrouwen in deze praktijk. Ben er al vanaf het begin.

Fijne tandartspraktijk

Ik kom al ruim 20 jaar bij deze fijne tandartspraktijk. Hierover kan ik dan ook alleen maar positief zijn. Fijn contact met de tandarts in de stoel en daarnaast ook aan de balie en telefonisch word je prettig geholpen.

Empathische tandarts

Kundige tandarts, begrip vol, meedenkend. Vond deze keer het schoonmaken van het gebit erg snel en ietwat grof door de assistente maar moest wel 2x 5 minuten betalen helaas

Alles ging goed

Top Tandtarts

Deskundig en gepassioneerd

Prima tandarts

Alleen ik moet heel goed luisteren wat ze zegt Maar als ik iets niet zou begrijpen dan zou ik het wel opnieuw vragen

Aangezien ik echt een angst heb voor de tandarts, ben ik heel goed geholpen. Ze heeft me echt gerust gesteld. En ik kon alles vragen. Uiteindelijk zonder pijn de praktijk weer verlaten.

Persoonlijke aandacht.

Heel goed

Vakkundig, vriendelijke

Zoals het hoort.

Zoals verwacht en Zoals t hoort

Vriendelijk

Goed uitgelegd

Een fijne plek voor mondverzorging

Prima zorg en je wordt plezierig geholpen. Niet alleen door de tandarts maar ook door de assistente en het verdere personeel. Gewoon tevreden.

Prettige ervaring

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Tijdens behandeling wordt uitleg gegeven indien nodig, vooral prettig voor kinderen. Op tijd.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering, word op mijn gemak gesteld. Wel 1 dingetje, tandarts was erg snel klaar met controle, keek Welmoed naar mijn pijnklacht kies, maar de rest niet echt grondig nagekeken vergeleken met een half jaar geleden

Helemaal goed

Op tijd en goed geholpen met goed advies Behandeld als laatste door de mondhygeniste weet alleen niet de naam van de mevrouw.

goed geholpen

goed geholpen

Prima werk van tandarts Aleix.

Tandarts Aleix heeft een afgebroken kies prima gerepareerd.

Geen fijne ervaring.

Ondanks de doorverwijzing van mijn tandarts reageerde de implantoloog onvriendelijk. Hij was van mening dat er niets mis was met het implantaat. Dat is heel goed mogelijk, wel ging hij voorbij aan het feit dat ik wel degelijk last heb van een zeurderig gevoel in mijn implantaat. Daardoor doe ik regelmatig mijn implantaat uit. Hij ging hier verder niets aan doen en verwees me door naar de mondhygiënist.

Fijne vlotte vriendelijke controlle.

Fijne tandartspraktijk. Wordt altijd vriendelijk begroet en behandeld. Fijne mensen.

Vriendelijk en een duidelijk advies

Het was de eerste keer dat ik er was en het was goed

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!