De controle en schoonmaak verliepen prima. Alleen jammer dat er 3x schoonmaak (per 5min) en een controle in rekening gebracht worden, terwijl de totale tijd in de behandelkamer 15 min. bedraagt. De 3e reiniging wordt gedeclareerd wegens toelichting, die niet is gegeven en onderdeel is van de periodieke controle.

Zie onderstaand

Jammer dat m’n tandarts vertrekt…

Vriendelijke tandarts en tandartsassistente

Je wordt gerust gesteld en er wordt duidelijk stap voor stap verteld wat ze gaan doen

Bijzonder deze tand prothicus

Nergens konden ze mijn probleem begrijpen, ik had te weinig ruimte in mijn mond om een vork of lepel te gebruiken met eten. Totdat ik bij Michael kwam heeft machtiging aangevraagd ,goedkeuring was al gauw binnen. Ben vaak terug geweest om alles goed en passend te krijgen. Heb nu twee nieuwe gebitten op steg ,en boven drukknopen is nog wel even wennen ,ik at al heel lang op mijn inplantaten zodra ik thuis kwam gooide ik gelijk mijn andere eruit. Nu niet meer eerste dagen was wel even wennen, maar nu geen probleem meer eindelijk chapeau voor deze bijzondere man.

Never change a winning team!

Mooie praktijk. Aardige, vriendelijke mensen. Aleix is een kundige tandarts en een optimistisch mens. Ik ga hem missen. Cuidate Aleix!

Heel goed

Vriendelijk Betrokken en geduldig. Dus helemaal goed

Keurig geholpen

Fijn dat de kroon mooi is geplaatst door Aleix, wel heel erg jammer dat hij weggaat.

Ik ben zeer tevreden met de behandeling en het gesprekje daarna.

Ik ben, zoals gezegd, zeer tevreden met de behandeling.

Top tandarts

Ik ben bijzonder tevreden met de behandeling van mijn tanden en kiezen. Zeer kundige tandarts Mijn gebit ziet er weer prachtig uit . Volgens mij heet de tandarts mevr Ouwehand?

Gewoon een gezellige ploeg

Gewoon fijn , vertrouwd, lieve tandartsen, duidelijk . Houwen zo !!!

Helemaal goed

Kan niet beter Ook aan de balie

Goede ervaring secuur

Professioneel geholpen en goede adviezen/tips (mondeling consult na behandeling) gekregen. Top!

Ben zeer goed door Krystalia en daarna door Kimberly geholpen (vlak voor vertrek het laatste advies/mondeling consult via Kimberly van Krystalia gekregen). Beiden zijn erg professioneel werkzaam geweest. Kreeg een glimlach en zij inclusief de dame van de receptie (Ellen) hebben mij met een glimlach zien vertrekken.

tevreden

tevreden

goed geholpen

Ik werd op tijd geholpen door een vriendelijke assistente en een vriendelijke tandarts

prima :)

professionele service en geen stress

Toppertjes

Goedetandarts en alles gaat heel relaxed en goede assistente

Hele fijne tandarts (Willemijn)

Rustige, frisse wachtruimte met lieve assistentes aan de balie. Tandarts neemt de tijd en is fijn met kinderen. Ik ben zeer tevreden!

Ik ben goed geholpen

Goed advies gekregen over elektrisch tandenpoetsen

Prima technieker

Prima onderzoek en begeleiding.

Accuraat en zeer vriendelijk

Mijn kiesbare af en na één telefoontje kon ik de andere dag al terecht. Kundige assistente en tandarts. Fijn geholpen.

Vakkundig service gericht en klantvriendelijk

Prettig en zeer vriendelijk

Zorgzaam, deskundig, vriendelijk, inzet.

Zie hierboven

Wat een fijne tandarts !!

Ik ben hier nieuw, maar ben erg blij dat ik hier terecht kon!! Wat een lieve professionele mensen. Dankjewel

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!