Prima tandarts geeft duidelijk aan wat er gaat gebeuren en zonder pijn. Tevens heel vriendelijk.
Afspraak om 16:00, maar de behandelkamer in om 16:40. Dat vindt ik te lang.
De assistente was niet erg subtiel met het verwijderen van tandsteen. Het leek alsof ze er ook niet zoveel zin in had. Ik dacht het al te voelen toen ze bezig was. Mijn spalk zit los, dus nu een afspraak bij de orthodontist...
Heel gemakkelijk en geruststellend
Elke keer weer even een persoonlijk gesprek en de behandeling ook uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Wat ik al zei,vriendelijk en goed geholpen
Behandeling was goed, alleen de mijn overgebleven tanden/kiezen in de onderkaak, zeven stuks wordt niet naar gekeken, behandeld vor tandsteen?
Altijd met respect geholpen en als er een probleem is tussen je afspraak door proberen ze altijd een plekje te vinden.
Heel vriendelijk en professioneel personeel die er voor zorgde dat ik mij als klant erg welkom voelde.
Vriendelijk, gemoedelijk, niet gejaagd
Er wordt geluisterd en doeltreffend gehandeld en voldoende uitleg tijdens behandeling(en)
Kundige mensen en fijne praktijk!
Met kiespijn langs mogen komen en goed geholpen zijn.Op de weg naar buiten vraagt de receptioniste nog eens of het goed is gegaan! Wat een goede service!
Prima afspraak te maken, korte wachttijden en uitstekende behandeling.
Prima ervaring eerst even leuk en ontspannen met elkaar gesproken, waarna ik uitstekend ben geholpen.
Willemijn en assistente zijn ervaren en aardig. Implantoloog is ervaren, maakt alleen fouten bij afwerking. 1e maal slaat die tegen mijn voortand, die scheurt. 2e maal raakt er een schroefje van de Implantaat na 2 dagen en ik met kauwen een stuk van een porceleinen kroon afbreekt, welke 3x geprobeerd is te repareren. Telkens weer een rekening krijgen ipv een definitieve oplossing.
De mondverzorging was adekwaat. Correcte en vriendelijke behandeling. Afspraak op tijd.
Na altijd een nare ervaring te hebben gehad met het tanden schoonmaken nu eindelijk een positieve ervaring. De tandarts assistente was meteen erg geruststellend en haalde me angst snel weg. Geen pijn, geen bloed en geen scherpe randjes. Daphne was echt geweldig. Meteen me volgende afspraak ook bij haar afgesproken !
Vriendelijke nette behandeling gehad. Eerst preventive assistente daarna tandarts met verwijzing voor kaakchirurg.
Goed geholpen
Mijn vulling was er uit kon gelijk volgende dag terecht en goed geholpen
Vriendelijk contact en goede zorg geboden
Wordt altijd zeer vriendelijk geholpen en kundig
De behandelingen zijn allemaal goed verlopen. Maar ik had tandpijn op dinsdag en zou door de drukte pas geholpen kunnen worden op woensdag een week later. Op donderdag gebeld voor betere pijn medicatie . Die had op dinsdag al voorgesteld moeten worden. Op vrijdag weer gebeld toen kreeg ik anti biotica ( die had ook al dinsdag kunnen worden voorgesteld) Uiteindelijk op zaterdag zelf naar een spoedtandarts geweest in Dordrecht. Het hele traject had op dinsdag al geopperd kunnen worden . Mocht u pijn krijgen belt u ons voor recept voor pijn bestrijding Mocht dat niet helpen bel dan , dan zullen we u antibiotica voorschrijven . Is het niet meer te houden voor volgende week woensdag bel dan dit nummer voor een spoedafspraak . Nu moet je er zelf allemaal achteraan. Overigens was de afspraak voor de tijdelijke tand snel gemaakt en was deze ook met spoed op tijd klaar , binnen een week. Dus dat was top.
Op een vreemde manier in de praktijk terevhtgekomen. Dacht dat ik bij een andere tandartspraktijk was ingeschreven. Maar vanaf begin prettig en correct te woord gestaan en geholpen. Eerst nog gedacht om weer ovef te stappen naar de praktijk waarvan ik dacht terecht te komen maar dat doe ik niet.
Van Karnebeekpad 5
3332 CS Zwijndrecht
Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!