Al jaren fijn behandeld

Legt alles uit kan snel schakelen

Klantvriendelijk

Goede en relaxte sfeer. Aardig personeel en fijn geholpen. Rustige uitleg wat er gaat gebeuren.

Uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen! Goed de tijd genomen om ook een mogelijk behandelplan oude vullingen te bespreken.

Vriendelijk en bekwaam

Heel vriendelijk en netjes geholpen door assistente en tandarts. Wederom goed advies gekregen.

kundig, aandacht en schoon

Het gevoel dat er naar je wordt geluisterd is erg prettig

tevreden

tevreden

Prima, vriendelijk geholpen

vriendelijk en goed geholpen

Er wordt geluisterd naar mijn wensen

Op tijd, deskundig en vriendelijk

Prima snelle en goede behandeling

De assistente van tandarts was ook goed

Alles is prettig.

Schone omgeving, prettige ontvangst, goede zorg

Als het dan toch moet...dan hier.

Door de positieve ervaring die mijn vriendin had in deze praktijk een afspraak gemaakt om te kijken naar mogelijkeden implantaten; Mijn eerste indruk is positiief, duidelijke uitleg wat ik te verwachten heb. ik ga met vertrouwen de volgende behandeling in,

Was weer prima!

Mn gebit weer helemaal schoon. Netjes geholpen, alles werd van te voren aangekondigd. Dus weer een prima bezoek geweest. Tot de volgende keer.

Prima geregeld en vriendelijk

Gewoon goed

Niet klantgericht

Afspraken worden keer op keer verzet zonder rekening te houden met de wensen van de klant. Ik had keuze uit twee mogelijkheden. Of 1 week later op een donderdag of 4 weken later op een donderdag. Terwijl ik op donderdags eindelijk helemaal niet kan ivm werk. Maar nee, er is niets anders mogelijk. Ik moet nu een hele dag vrij nemen voor een tandarts bezoek.

Willemijn is een fijne tandarts

Willemijn is een top tandarts

Niet geïnformeerd over de kosten voor foto's en gebitsreiniging n

Belachelijke hoge tarieven. Onnodige foto,s gemaakt en gebit gereinigd. Kosten controle plus enkele gaatjes ruim Euro 360 !!!

Supergoed

Ik was bang dat mijn kies eruit moest en er een kroon in moest maar ze heeft een hele moeilijke reparatie uitgevoerd en toch de boel gered.

Zoals altijd prima geholpen.

Zowel de assistenten als tandarts zijn altijd vriendelijk en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen. Ze stellen je duidelijk op het gemak.

Prima geregeld. Prettige sfeer. Goede behandeling

Tevreden

Aleix is een fijne tandarts en aardige assistentes

Alles wordt goed uitgelegd

Zo goede zorg

Goede gebitszorg

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!