Heel fijn geholpen

Tandarts en assistente waren zeer lief, rustig en kundig. Zag erg tegen de behandeling op, maar viel mij alles mee.

Hartstikke goed geholpen door Willemijn

Snel een afspraak kunnen maken, een oplossing bedenken welke verdere behandeling zou kunnen. Goed geholpen wederom en altijd in een ontspannen sfeer.

Mijn ervaring met Michael was uitstekend....een man met veel ervaring en heeft uitstekend werkt geleverd.

Heel goed

Rustige omgeving

Klantvriendelijk en professioneel

Ik kom 6 x per jaar bij het tandheelkundig centrum walburg. 2 x bij de tandarts en 4 x bij de mondhygenist. Behandeling is altijd vriendelijk en respectvol. Ik ben zeer tevreden.

Hadije (fon) deed het heel goed.

Graag zou ik eerst bij de mondhygiëniste binnen stappen en daarna de controle van de tandarts. Dat vind ik dus fijner. Zoals Alex dat deed.

Erg vriendelijke mensen.

Goed geholpen volgens afspraak

Zoals altijd goede service, weinig uitloop. Vriendelijke mensen.

Goed geholpen en goeie communicatie.

Goed geholpen en goeie communicatie.

Vriendelijk personeel

Goed en snel geholpen

Goede sevice

Veel wisselingen personeel.

Deze keer weer een andere tandarts. Op zich wel tevreden, maar het zou wel prettig zijn om niet iedere keer een andere tandarts te hebben.

uitstekend geholpen

beschadigde kies direct en goed gerepareerd. Vriendelijke behandeling

uitstekend

Goede rustige tandarts

Goed geholpen

Ik was er alleen voor controle. Vriendelijke assistent en vriendelijke tandarts

Deskundige en prettige behandeling

Vakkundig en vriendelijk

Het wennen aan een nieuwe tandarts. Deze tandarts stelt je op je gemak, werkt rustig en vakkundig. Fijn!

Professioneel en vriendelijk

Goed geholpen door assistente en tandarts. Ook tevreden met het advies betreft tandvleesverzorging.

afspraken maken is goed geregeld, behandelend tandarts en assistente vriendelijk en begripvol

topppie

Altijd goed

Gewoon geweldig

Alijd vriendelijk. Er wordt goed met je omgegaan.er is respect voor als je anstig bent.. je krijgt eerlijk antwoordt op je vragen.. gr joke vd plas.

Uitstekend geholpen

#

#

Vakkundige en snelle behandeling

Vakkundige en snelle behandeling

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!