De procedure om het klikgebit te vernieuwen als positief ervaren. Prima werk door Michael.

Prima en professioneel.

Erg prettig

Michael is vriendelijk en deskundig, de receptie was ook erg vriendelijk

Goede behandeling

Alleen erg jammer dat deze tandarts maar 1 dag in de week hier werkt!

Vreemd

Mijn afspraak liep anders dan verwacht ik had een afspraak voor het verwijderen van een kies maar kreeg een verwijzing naar een kaak chirurg wat volgens mij ook verteld had kunnen worden toen er geconstateerd werd dat deze kies er uit zou moeten. Dat vond ik een vreemde gewaarwording. Ook werd er medegedeeld dat ik gelijk maar een kies onderin links moest laten verwijderen.

Prettige behandeling en duidelijke uitleg.

De behandeling met bijbehorende schoonmaak inclusief verdoving heb ik als ontspannen ervaren .

Vriendelijk aandacht voor je meelevend en kundig

Fijn

Ondanks mijn persoonlijke problemen werd het heel relax gedaan . Duurde niet te lang dus ik was er blij mee .

Professioneel en klantvriendelijk/ communicatief correct

Prettige en effectieve behandeling Persoonlijke begeleiding Professioneel

fantastisch

Erg aardige en kundige artsen en vriendelijk personeel. Het feit dat je maanden moet wachten eer je een afspraak kunt maken zegt genoeg.

Altijd super fijn geholpen

Vriendelijk ontvangst

Duidelijke communicatie en vakkundig

prima behandeling

zie boven

Heel goed

Word heel goed en vriendelijk geholpen

Netjes op tijd

Vriendelijk en netjes geholpen

Prima geholpen

Mijn tand was afgebroken en deze is weer kundig gerepareerd door Natasja. Compliment. Helaas staat haar naam bij de behandelaars.

Goede zorg

Aardige en rustige benadering

Zie hier boven.

Goed geholpen

Duidelijke uitleg tijdens behandelingen. Op tijd geholpen. Heel kindvriendelijk.

Goed.

Noodzakelijke bezoekjes, nooit voor mijn plezier, maar keurig geholpen.

Ben goed geholpen

Het was goed gegaan als ik jong was geweest had ik al mijn tanden en kiezen nog gehad.

Flexibel

Ondanks een verkeerd tijdstip van de afspraak is het op een flexibele manier opgelost.

Jammer dat er voor schoonmaken en controle 2 afspraken gemaakt moet worden.

Helaas kan het schoonmaken van mijn gebit en de halfjaarlijkse controle niet meer gecombineerd worden. Hiervoor moeten er dus 2 nieuwe afspraken gemaakt worden. Dit vindt ikzeer omslachtig en tijdrovend en ik overweeg daarom om voor mij en mijn gezin naar een andere praktijk over te stappen.

Kundig en kwaliteit

Ik kom 6 keer per jaar bij dit tandheelkundig centrum. 4x bij de mondhygenist en 2x bij de tandarts. Bekwame en vriendelijke mensen.

Goed.

Alles is goed geregeld.

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!