Duidelijke uitleg

Goede, vriendelijke en professionele behandeling

Alle medewerkers handelen op een professionele manier en vertellen duidelijke stap voor stap de acties die ze ondernemen.

te lang moeten wachten

2 uur voordat je aan de beurt bent geweest is veel te lang

Altijd goed

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Goede ervaring de afgelopen jaren

Hoewel er vaak verschillende tandartsen zijn is de kwaliteit uitstekend.

Fijne zorgverlening, zoals altijd!

Elk bezoek bij de Tandarts verloopt rustig en vlot. Fijne communicatie en een prettige sfeer.

Goeie behandeling

Voelde mij op het gemak

Rustig

Heb een goed contact met De tandarts blijf heel kalm terwijl ik zo bang ben

Kundig en vriendelijk.

even wennen aan een vervangende tandarts

Was geen enkel probleem

mijn mondhygenist is een uiterst vriendelijke en correcte man

Alles op tijd, duidelijke uitleg, vriendelijk personeel

Relaxte omgeving en uitstekende mondhygienist. Fijne ervaring.

Wat een aandacht en zorgvuldigheid

Ik ben heel tevreden. Mijn tandarts was geunteresseerd, legde goed uit, nam de tijd om mijn gebit goed te analyseren en vervolgens digitaal vast te leggen

Goedenmorgen keuze

Naar de tandarts gaan is voor veel mensen een probleem en nooit leuk daarom is het belangrijk dat je je op je gemak voel en dat is tijdens mijn eerste bezoek wel gelukt

Veel vertrouwen in tandarts Willemijn ze heeft ook een fijne lieve assistente.

snel en goed beschadigde tand behandeld

Plotseling hoekje van mijn voortand weg. Bellen; volgende dag afspraak. Tandarts kundig en bijna onzichtbaar gerepareerd. Prima werk!

een zeer goede team

tijdens de behandeling wordt er altijd gezegd wat ze gaan doen.

Top assistente. Tandarts ook erg bekwaam. Beide erg leuk met onze kinderen.

Goed en vriendelijk geholpen.

Prima geholpen.

Prima behandeling kreeg goede uitleg

Prettig

Goed en snel geholpen

Prima !

Deskundig en zorgvuldig!

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!