Een prettige kundige behandeling

Altijd fijn contact en het verloopt prima.

Snel, vriendelijk en adequaat geholpen

Ik had een afgebroken stukje van mijn kies. Ik kon snel terecht en werd goed en adequaat geholpen.

Alle vertrouwen in deze vriendelijke en kundige tandarts

Goed geholpen door tandarts Willemijn en stukje voortand afgebroken en vulling van kies Ze gaat bijna met zwangerschapsverlof maar was zo aardig me er nog op haar laatste week te helpen met maken voortand Alle vertrouwen in deze tandarts en overlegd ook eea.

Super!!!!!!!

Rustig en duidelijk

Rust en deskundigheid

Al jaren is onze familie verbonden aan deze tandarts. Na de overname is het vertrouwde gevoel gebleven. Assistentes en tandarts zijn zeer kundig en deskundig. Wij komen er (graag). ; )

Netjes behandeld wachttijd 20 minuten

Professioneel

Uitstekende tandarts

Goede en bekwame behandeling.

Altijd goede ervaringen gehad.

Ging soepel geen lange wachttijd en aardige tandarts en assistente

Prima, korte tijd tussen afspraak en behandeling

Spontaan team met humor

De tandarts en mondhygiënist Waren goed

Was heel goed geholpen

Vriendelijk en heel goed geholpen en ze namen de tijd voor je.

Vriendelijke en goede behandeling.

Vriendelijke ontvangst, korte wachttijd, goede behandeling.

Goede ervaring

Prima zoals altijd, wordt goed gecommuniceerd, vriendelijk en rustig

Wat een betrokken en lieve tandarts

Hij legt goed uit wat hij doet en met zorg.

Zeer snel en vakkundig geholpen

Beleid is veranderd zonder info naar klant

Nu wordt er tijdens controle geen gebits reining meer gedaan zonder dat dit vermeld is. Dit gebeurde altijd wel. Nu moeten we weer terug? En dus ook 2x betalen. Nieuwe tandarts is niet vriendelijk. Elke x andere gezichten.

Goed kundig

Nynke is prettig ze is kundig rustig en ze neemt de tijd als het nodig is

Toppers !

Vriendelijk en deskundig !

Een hele goede afspraak

Ik heb er eigelijk niet over op te merken

Tijdig en goed geholpen

Geen wachttijd maar gewoon op de afgesproken tijd geholpen. Daarnaast zoals altijd goed en vriendelijk geholpen.

Prettig

Fijne praktijk. Schoon, fris en ruim. Fijne mailtjes met afspraak bevestiging en herinnering vlak vooraf. Zeer prettige tandarts die goed uitlegt en overlegt. Ook prettig voor de kinderen. Andere dames zijn ook zeer vriendelijk.

Super vriendelijke tandarts, assistent achter de balie.....

Super vriendelijke tandarts, ze is rustig legt alles rustig en goed uit neemt de rijd voor je en luisterd naar je. Assistent achter de balie kort af aan de telefoon bij maken afspraak en niet vriendelijk. Omdat ik bewind zit moet ik toestemming van bewind hebben anders moet ik zelf contant geld meenemen, toestemming geregeld kom bij de balie is de eerste vraag of ik wel genoeg geld bij mij heb ik aangegeven dat er toestemming is gegeven maar blijkt toch dat dat niet voldoende is want miet bedrag vermeld staan (weet geen bedrag nog) maar goed had geregeld dat er gelijk geld gehaald kon worden als ik bedrag wist ben ik klaar met behandeling ga ik naar de Assistent aan de balie om te betalen zegt ze ja ik bel later wel voor bedrag moet je later komen betalen. Echt niet kundig en netjes sorry.

Efficient, deskundig, klantgericht

Na het krijgen van de herinnering van mijn twee jaarlijkse controle, kon ik op korte termijn een afspraak maken. In de praktijk stipt op tijd geholpen.

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!