Prima geholpen

Al jaren goed geholpen, vriendelijk personeel

super

Wordt altijd fijn en netjes geholpen, ook nu het niet meer van meneer en mevrouw van Gent is.

Heel vriendelijk én zeer kundig

Altijd hartelijk ontvangen, én zeer kundig personeel!!

Zeer vriendelijk

Vriendelijk aan telefoon, receptie en behandelend personeel

Ik ben goed behandeld

Ik heb geen klachten

Zorgvuldig, vriendelijk en vakkundig

Ik ben al ruim 30 jaar klant bij dit tandartscentrum en wordt altijd heel vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen en ben blij dat ik met mijn gezin al vele jaren bij dit centrum terecht kan. Zelfs mijn uit huis wonende kinderen blijven naar dit centrum gaan.

Netjes geholpen

Op tijd en netjes geholpen!

snelle en kundige behandeling

Zoals al de jaren dat ik onder behandeling ben Tandheelkundig Centrum Walburg en haar voorgangers prima vaklui prettig in de omgang. De vervangster van Wlllemijn Ouwehand heeft mij het laatst geholpen op 18 september 2024. IK ben haar naam vergeten

Goede zorg, controle

Transparante communicatie ook tijdens behandeling

Door afgebroken kies werd ik vrij snel geholpen. Helaas eigen tandarts met verlof, waardoor vervanger mij heeft behandeld. Dit ging heel rustig en met open communicatie. Behandeling verliep voorspoedig en advies mee naar huis gekregen. Kortom prettige ervaring!

Prima!

Prima.

Erg klantvriendelijke praktijk.

Er werd rustig de tijd genomen om uit te leggen wat de aandachtspunten bij het bleken van mijn tanden zijn. Ook werd er goed ingegaan op alle vragen die ik had.

Altijd redelijk op tijd

Op tijd geholpen

Prima geholpen

Snel en goed geholpen

Kiespijn, 's Ochtends gebeld. Dezelfde middag behandeld. Erg tevreden over de behandeling

Snel en goed behandeld

Kundige beoordeling en snel geholpen

Goede ervaring

Ik zag best op tegen een andere tandarts.Willemijn was met zwangerschapverlof. Maar ze was heel aardig en duidelijk in uitleg! Ik weet niet zeker meer hoe ze heet.

Ik ben tevreden!!

Ik ben tevreden.

Ik word er al jaren prima geholpen!

Ik wordt er al jaren prima geholpen,als ik vraag of ik met spoed langs kan komen dan is dat bijna nooit een probleem

Fijne relaxte sfeer én kundige tandarts. Neemt de tijd en legt goed uit wat de behandeling inhoudt.

vakkundige behandeling

Er moest een kies getrokken worden, werd duidelijk uitgelegd. Als ik na het toedienen vd verdoving, moest ik mijn hand opsteken als ik tyoch pijn ervaarde. Eerst ging het goed, toen pijn. Er werd extra vloeistof toegediend. Pijn over. Na de behandeling kreeg ik de fotos te zien en de kies.

Keurig netjes locatie, vriendelijk personeel en kundig

De afspraak werd voor mij ingepland i.v.m. vakantie netjes. De behandeling is deskundig gedaan.

Professioneel,vriendelijk.

Ik ben al jaren bezoeker bij deze praktijk

Hele fijne praktijk, prettige meedenkende tandarts.

Professioneel en vriendelijk. Ik kom elke keer graag weer langs

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!