Een geweldige tandarts deskundig en respectvol

Een geweldige tandarts, deskundig en respectvol

Redelijk tot goed

Het heeft lang geduurd. Ik snap dat dat te maken heeft met het natuurlijke proces dat tandvlees na extractie tijd nodig heeft om te slinken. Alleen dat tijdsbeeld had ik graag aan het begin gehoord. Ik heb dus een paar maanden zowel eettechnisch als emotioneel ingeleverd. Dat verwijt ik niemand, maar ik was daar niet op voorbereid. Nu eindelijk heb ik meer vrede met het resultaat, voorlopig. Afwachten maar, maar wel met een goed gevoel.

Vriendelijke ontvangst, deskundige behandeling, heldere uitleg

Vriendelijke ontvangst aan de balie. De mondhygiëniste verstaat haar vak, geeft korte rustpauzes en communiceert de processtappen. De vaste tandarts is deskundig, efficiënt en communiceert helder.

Top assistente Ellen, de parel van de praktijk

Ik kom er al 35 jaar en over het algemeen gaat het prima. Het grote voordeel van deze praktijk is dat je bij problemen de vaste assistente Ellen aan de lijn krijgt die er werkelijk alles aan doet om bij nood je nog ergens tussen te proppen, wat bij het tekort in de praktijk, 3 ipv de normale 4 artsen bezetting, niet makkelijk is. PS Nog bedankt Willemijn dat je ondanks de hoge werkdruk toch alle tijd hebt genomen om er alles aan te doen en een plan van aanpak te maken.

Vriendelijk

Goede ervaring

Goed geholpen, kundige tandarts

Ondanks dat ik te laat was op.de afspraak toch nog goed geholpen.

Heel goed

Zeer goede vakkundige behandelingen en goed personeel

Vriendelijke bediening en kwaliteit goed.

Mijn ervaring is, keurig en vakbekwaam geholpen. De praktijk netjes schoon en op tijd geholpen.

Snel geholpen.

Door snel een afspraak (door dat ik tand pijn had) en duidelijk uitleg gekregen.

Behandeling Prima

Zeer goed.

Maksim neem de tijd voor je, leg goed uit en duidelijk wat hij ga doen.

Prettige ontvangst bij balie + prettige en adequate tandartsassistente en tandarts.

Prima behandeling.

Zoals verwacht, prima behandeld.

ik ben altijd goed en fijn behandeld

geweldig

Tandarts heeft mij goed geholpen

Prettige benadering

Fijn geholpen, ontspannen benaderd. Voor-en nazorg super. Ook telefonisch altijd vriendelijk en begripvol

Ben goed geholpen

Vriendelijke tandarts en assistente Ook de receptioniste is vriendelijk en behulpzaam

Prima behandeling

Fijne uitleg bij deskundige behandeling

Degelijke vriendelijke behandeling

Goed advies, was door files iets te laat, was geen probleem

correct en klantvriendelijk

kan goed mijn klachten aangeven, wordt ook met de tandarts goed besproken.

vriendelijk, professioneel,kundig!

Het begint al bij het telefoontje naar Ellen. Altijd meedenken, vriendelijk en kordaat .....knap hoor! Van het begin tot het eind word ik meegenomen in wat er gaat gebeuren. Ik voel me 'veilig'. Zo goed van de dames dat ze altijd de mens zien om het gebit en daar op afstemmen. Ik bedenk me dat ik nooit heb: ...oe naar de tandarts, geen enkele spanning. Dank jullie wel voor dit gevoel. Jullie zijn toppertjes!!

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!