Goed geholpen

Vakkundige reparatie.

Zeer netjes en snel geholpen

Voor het opnieuw vullen van een kies geweest. In het verleden werd er gesproken over een kroon. Nu een nieuwe vulling gekregen. Dat ging zeer netjes en zonder problemen. Dankzij de tandatts eenvoudig opgelost.

TOP tandarts Natascha

Ik had bedacht dat als dit bezoek mij niet zou bevallen, het mijn laatste bezoek hier zou zijn en het dan dichter bij huis zou zoeken. Maar Natascha bevalt mij heel goed Legt alles goed uit Geeft een rustige verdoving èn levert goed werk af

Altijd goed verzorgd en rustig behandeld

Altijd netjes vriendelijk en zorgzaam

Doorgaans een prima tandheelkundig centrum.

IK heb prima ervaringen met dit tandheelkundig centrum maar het laatste bezoek had een voor mijn onverwachte wending. Ik meende een afspraak met mijn reguliere tandarts te hebben en werd op mijn afspraak geconfronteerd met een andere tandarts. Ik vind dat ik op dat moment voor een voldongen feit geplaats word en had vooraf geïnformeerd moeten worden.

Geweldige behandeling en inleven in de problemen van dat moment

Dit is een zeer deskundige tandarts die alles overziet en in alle rust de Behandeling

Ik heb gewoon goede ervaringen met het Tandheelkundig Cetrum

Goed, vriendelijk en duidelijk.

Heel goed geholpen

Goed advies gekregen

Gerustellend

Ze vertellen wat ze gaan doen en stellen me gerust

Prima behandeling door de tandarts

Niet blij met Infomedics. Zij nemen contact met cz zorgverzekering en Kijken of ze een gedeelte vooruit kunnen vangen zonder onze toestemming en ook betaald krijgen van cz zonder onze toestemming.dit is gebeurd met het kunstgebit van mijn vrouw. Ze sturen mij de rekening en ook naar cz. Privacy?

Prettig en deskundig geholpen

Prettig en deskundig geholpen

Aardige mensen en zeer deskundig

Dit is jarenlang mijn tandarts en ik blijf nog wel even. Je wordt goed behandeld (in alle opzichten). Zo hoort het!

Altijd zeer vriendelijk van receptie tot tandarts

Van te woord staan bij balie tot en met tandarts , altijd vriendelijk en meedenkend , ga zo door..

Erg vriendelijk en kundig en behulpzaam

Chantal was er vriendelijk en geduldig voor mij maar ook mijn zoon. Erg tevreden dus.

Kom er al zo lang ze kennen je naam doen nooit moelijk

X

X

Ben betuttelend benaderd.

Tijdens laatste controle is er heel erg betuttelend op mij ingesproken. Vond het geen prettige ervaring.

Verbaasd

Jammer dat als je een nieuwe tandarts hebt dat ze zich niet voorstelt en je dus niet weet met wie je te maken hebt

Prima praktijk met kundig personeel en een zeer vriendelijke receptioniste

Ooit 'meeverhuisd' met tandarts Robert Bodaar (oude buurjongen) en die ging helaas met vervroegd pensioen. Daarna een paar 'wisselingen van de wacht' meegemaakt. Desalnietemin voldoet de praktijk aan de verwachtingen die je van een tandartspraktijk mag hebben.

Barbara deed het zorgvuldig en goed

Voorlopig is de behandeling naar tevredenheid verlopen. Bij eerder behandelingen had ik mijn twijfels. Er werd niet duidelijk gecommuniceerd. Bij Barbara was het laatste keer oké

Fantastisch

Ik ben otzettend goed geholpen door meneer pour . Heb veel angsten en paniek aanvallen maar de tandtechnieker werkte echt samen met me om ze te voorkomen. Persoonlijk voorkeuren over me gebit (niet te lang ivm kotsreflex) is naar geluisterd. Ik heb een goed zittend, goed aansluitend en wiebel vrij klik gebit. IK KAN ALLES WEER ETEN!! Zeker een aanrader voor iedereen maar zeer zeker ook als je net als mij angsten en paniek aanvallen hebt is meneer nour echt een goede optie

Goede tand zorg

Deskundige en klant vriendelijk

Goede communicatie, prettige sfeer en perfecte behandeling.

Deskundige behandeling in goede sfeer en duidelijke uitleg.

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!