Ik werd, door een mij onbekende tandarts geholpen. Heb liever als het kan steeds dezelfde tandarts.

Heel prettig aan de telefoon en snel geholpen

Ben erg tevreden over de de tandarts / tandheelkundig centrum Walburg. Efficient aan de telefoon. Snel met afspraken en opvolging. Zeer tevreden over mijn tandarts

slecht service

Vriendelijk, schoon, en op tijd.

Lief en vriendelijk

Je wordt altijd lief en vriendelijk geholpen.

Duidelijke uitleg

Ik had een nieuwe tandarts en was van plan dat als het niet beviel mijn laatste bezoek zou zijn. De tandarts beviel goed Ze gaf een goede uitleg waarom ze iets wilde doen en aanvaarde ook als ik iets niet wilde. Mijn verbazing was wel heel groot dat de reiniging zo snel klaar was. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik zo weinig of eigenlijk geen tandsteen heb. Daar dan wel 2x5 minuten voor rekenen vond ik wel veel Heel jammer vind ik het dat sinds het vertrek van tandarts van Gent en van de Linden je iedere keer een andere tandarts krijgt Dat geldt ook voor de assistentes

Goed en kundig geholpen

Betrof reparatie van een vulling. Deze werd uitgeboord en opnieuw opgebouwd. Vriendelijke en duidelijke uitleg en mooi resultaat

Zeer aangenaam

Mevrouw Ouwehand had aandacht voor mijn Parkinson klachten en paste de behandeling daarop aan. Inclusief de slikklachten . Daarbij ging de stoel niet ver achterover. Verder informeerde zij vriendelijk naar mij.

Beide dames zeer vriendelijk en professioneel. Zeer duidelijk wat ze gingen doen en stelde mij erg op mijn gemak

prima georganiseerd. Vriendelijke behandeling en tevreden over reultaat

zie vorige tekst

Fijn

Fijne assistenten Fijne tandarts

Rustige praktijk/ wachtruimte, vriendelijk personeel. Vriendelijke assistente en tandarts, goede uitleg

Vriendel8jk en instructie

Prettig geholpen

Je wordt echt op je gemak gesteld

Je voelt je snel op je gemak. Iedereen is vriendelijk toont interesse en begeleidt je tijdens de behandeling.

perfect

geweldig

Fijne praktijk Aardig personeel, tandartsen.

Gewoon een praktijk wat een praktijk moet doen

Gewoon een goede praktijk met vriendelijk personeel. Tijdens de behandeling geeft het personeel constant uitleg wat ze iedere keer gaan doen

Klantvriendelijk en professioneel

Ik kom 4x per jaar bij de mondhygiënist en 2x bij de tandarts. Wordt altijd uitermate vriendelijk en goed geholpen.

Vriendelijke ontvangst, deskundige controle en mondhygiëne.

Professioneel en vakkundig

Word goed geholpen fijn personeel

Meer dan tevreden over David

Zeer prettige en vriendelijke benadering. Duidelijke uitleg over het verzorgen van het gebit en ook nuttige uitleg waarom het belangrijk is om te vlossen . Zeer tevreden over mijn nieuwe tandarts David .

Goed geholpen

Mijn ervaring is dat ik goed ben behandeld Om 13.00 kan ik nog even komen om wat weg te slijpen Dus ik heb geen klachten

Kennismaking nieuwe tandarts.

Afgelopen dinsdag bij onze nieuwe tandarts geweest en met tevredenheid geholpen. Goede afspraken gemaakt kwam duidelijk over.

rustig en vriendelijke

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!