Sel op tijd en vakkundig geholpen.

Ik had ene afspraak om 10 uur. Was wat gehaast want om 11 uur had ik een andere afspraak. Ik was bang dat ik dat niet zou halen. Om vijf voor tien werd ik afgeroepen. Vriendelijke ontvangst. Goed en vakkundig geholpen Om half elf stond ik weer buiten, tijd genoeg voor de volgende afspraak.

Wederom uitstekend geholpen

Wederom uitstekend geholpen

Goed geholpen en geadviseerd over vervolg traject

Snel geholpen

Ik ben goed geholpen, en vriendelijk geïnformeerd wat de mogelijkheden waren .

Weer geweldig goed geholpen j

Kwartiertje moeten wachten maar goed geholpen .

Deskundige behandeling en fijne persoonlijke bejegening

Goede uitleg. Advies en een behandeling die gericht is op mij als persoon. Ook rekening houden met financiële aspecten. Alles in het werk stellen om goed te helpen. Ook ruimte om zelf te kiezen.

Goed bekeken en uitgevoerd wat nodig was. Rustige informatie. Rekening direct gehad en betaald. Gelukkig geen onnodige tussenkomst meer van het incassobureau.

2,5

We nodig de assistant doet meer carefully & Schoone!

Super vriendelijke tandarts

De tandarts is echt heel vriendelijk en neemt de tijd voor je aangezien ik heel bang bent voelde ik mij op mijn gemak bij haar ze legt alles goed uit doet ook wat we afgesproken hebben echt heel fijn. Er is alleen 1 min puntje er zit daar een assistente achter de balie en die mag wel een stuk vriendelijker worden en niet denken dat wanneer ze met een volwassen persoon praat dat ze met een kleuter communiceert.

Ik ben altijd heel zeer tevreden

Prima behandeling gehad

Geen commentaar

Weer prima geholpen door Natasha

Mijn tandarts is rustgevend

Word altijd vriendelijk geholpen

Wordt altijd netjes behandeld

Zeer pijnlijk

Ik had een gat onder mijn kies en deze moest daardoor getrokken worden, In totaal 4 verdovingen gekregen maar die hielpen niet omdat de zenuw bloot lag. Elke aanraking van de kies deed verschrikkelijk zeer laat staan als er aan getrokken werd. De eerste keer viel ik bijna flauw van de pijn. Dat zagen ze gelukkig en ik werd overeind gezet en kreeg bekertje water. Na 3 keer werd voorgesteld om te stoppen maar ik had toen al zoveel pijn dat ik het af wilde maken. Het is maandag gedaan en ik slik nu nog steeds pijnstillers omdat ik een zere mond heb en een dik gezicht. Ik heb nog nooit zo'n pijnlijke ervaring gehad

Goede hulp en informatie

Tevreden

Tevreden

Heb angst maar ben er over heen

Weinig contact

Weinig tot geen communicatie over wat ze ging doen. Er was vrij weinig tot geen contact. Ik snap dat het een makkelijke behandeling is, maar uitleg over de stappen die er gedaan gaan worden zou wel fijn zijn.

Ik ging voor controle Netjes op tijd Duidelijke uitleg Vriendelijk personeel.

Prima tandarts en assistentes.

Ik ben heel goed geholpen. Prima gedaan.

Goed,

Goed en correct geholpen.

Prima.

Zeer tevreden.fijne tandarts

Alles goed assistente en tandarts prima.

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!