Niet prettig

Onaardige receptioniste. Tandarts kijkt 5 min. Stuurt dan door. Ik begrijp niet wat en zij kan het niet uitleggen vanwege de taal

Zeer kundig en prettig!

Ik was ter controle bij de tandpreventiedeskundige. Zij heeft mij goed geadviseerd en uitleg gegeven en was erg vriendelijk in de omgang. Ik voelde me gehoord en begrepen en zij wist duidelijk waar ze over sprak.

Kundig en to the point

Al bijna 3 jaar word ik bij Kwadrant op een adequate manier geholpen, soms voorzien van adviezen waar je iets mee kunt - zowel bij preventiemedewerker als tandartsen. Behandelingen zijn doelmatig, zonder poespas. En daar reken ik in mijn situatie ook de pittiger type behandelingen toe, dus niet alleen de routine controle. Ook geen probleem met de vaak leuke ontvangst bij entree. Veilig gevoel. Ontspannend, gek genoeg. Mooie club. Ga zo door.

goed geholpen

wachttijd liep uit tot ca 30 min. Om een nieuwe afspraak te maken pas over 3 maanden. wel erg lang.

Fijn geholpen

Ik ben altijd erg bang geweest voor tandarts uit ervaring uit verleden !!! Rachel heeft mij door haar geduld van mijn angst afgeholpen.

Het was mijn eerste keer. Heel vriendelijk en rustig benaderd. Uitleg wat ze gaan doen. Heel fijn! En rustig muziekje was ook heel fijn

Goed geholpen

Fijn geholpen en te woord gestaan, ben tevreden.

Teleurstellend

Het gaat hier om het niet goed afwerken van een nieuwe (gedeeltelijke) prothese in de onderkaak. Over de tandarts en/of assistenten ben ik goed te spreken. In de geopperde oplossing? van deze technieker heb ik geen vertrouwen, dus laat ik het hierbij en neem ik mijn verlies, ik heb de rekening inmiddels voldaan.

Correcte ontvangst

Ontspannen sfeer

Vakkundig en prettig geholpen

Goede sfeer

N.V.T.

N.V.T.

Klant vriendelijk en keurige praktijk.

Goed geholpen.

Vlot en vriendelijk geholpen

Snel van gevoelige tandhals geholpen door vinden en verhelpen gaatje. Alles in 1 week gebeurt, dat was prettig.

goed.

De receptie was niet vriendelijk. De tandarts boven en de assistente waren heel vriendelijk, en gaven uitleg wat ik had. Alleen moest ik een afspraak maken, voor gebid reparatie maar dat viel tegen, omdat ik pas eind november geholpen kan worden.

Super geholpen door Els.

Wordt goede toelichting gegeven en zorgvuldig gewerkt

Vriendelijk personeel en goed geholpen

kalme en rustige behandeling

ik ben altijd gespannen als ik in de stoel moet, maar ik werd zeer rustig behandeld.

Absoluut ontevreden over communicatie en behandeling.

Weinig flexibel. Afgesnauwd door receptie. Diverse malen. Zou aanbevelen een cursus communicatie te gaan volgen. Zat met een acuut kies probleem. Kon niet direct geholpen worden. Aangeboden om de consult controle om te zetten in behandeling kies probleem. Kon allemaal niet. Moest wel drie kwartier wachten voordat ik aan de beurt was. Begrijp de tandarts amper en zij mij. Kon in principe over een paar maanden pas terecht voor behandeling Na wat gediscussieer bij de receptie kon het allemaal wel. Kijk met weemoed terug naar de tijd dat tandarts Van Vliet mijn tandarts was: professioneel, flexibel en aardig persoon. Er hangt een negatieve sfeer daar. Als de gelegenheid zich voordoet ga ik naar een andere tandarts. Heb het een aantal keren aangezien. Ik zie geen verbetering.

Oke

Persoonlijk vind ik het niet prettig om zonder aankondiging een andere tandarts te krijgen. Er komt regelmatig een nieuwsbrief, maar daarin word je nooit geïnformeerd over dingen die er toe doen. Zoals een tandarts die langdurig afwezig is of met pensioen gaat. Zodoende had ik nu ineens een andere tandarts, Renata (?). Prima verder, ik kwam alleen voor een controle. Maar op gebied van communicatie is er veel ruimte voor verbetering.

Tevreden over controle en de uitleg die ik vroeg.

Goed om ook een vertrouwens band op te bouwen.

snel geholpen en meteen vervolgafspraak kunnen maken

Prima behandeld en vriendelijk geholpen

Zeer goed en netjes bij Renate

Zeer goed en netjes geholpen door Renate

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Vanaf mijn vakantieplek heb ik een mail gestuurd en ik kreeg een heel vriendelijke mail terug met afspraak. Tandarts Ramos is zeer vriendelijk en rustig, waardoor het tandartsbezoek een stuk minder angstig wordt. Ze is ook heel kundig en heeft mij weer goed geholpen. Bedankt daarvoor!

Prettig

Had een reiniging van het gebit opstaan. Dit maal bij Els en ik kan niet anders zeggen dat ik deze als zeer prettig heb ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!