Een vriendelijk ontvangst

Ik werd vriendelijk ontvangen. Alles werf goed uitgelegd . Duidelijk en eerlijk. Ik ben zeer tevreden.

niks op aan te merken

we waren samen voor controle bij Els, we werden zeer vriendelijk en correct behandeld.

vlot en effectief behandeld

vlot en effectief behandeld

Prettige en Vakkundige behandeling

Zie boven

Vriendelijk geholpen. (Bij de vraag door wie ik geholpen ben, sorry ik ben haar naam vergeten) Maar ze heeft prima geholpen en heel vriendelijk) fijn!!

Prima ervaring!

Prima ervaring!

Ik ben netjes en correct behandeld

Ik ben netjes en correct behandeld door een meneer , maar begreep dat hij er niet meer is ! Heel jammer , had er alle vertrouwen in

Hele vriendelijke tandarts!

Vriendelijke tandarts die onze kinderen heel goed op hun gemak stelde, en weet goed waar hij mee bezig is. De kinderen vonden het leuk om bij deze tandarts geweest te zijn! We weten helaas zijn naam niet meer.

Prima geholpen

Ik had een jonge tandarts in opleiding en hij deed het geweldig. Hij vertelde heel duidelijk vest hij ging doen. Een röntgenfoto gemaakt en ook die legde hij prima uit en hij heeft m’n tand mooi hersteld.

was prima!

was prima!

Goed geholpen

Bij een gebroken kies met ontsteking een zenuwbehandeling gehad. Tandarts vertelde tijdens de behandeling wat hij ging doen. Gaf pijnbestrijding wanneer je aangaf als dit nodig was. Kon de behandeling niet volledig afmaken vanwege de ontsteking.

Goed werk

Goede uitleg

Fijne ervaring

Was mijn afspraak vergeten en de assistente belde mij omdat ik er altijd op tijd ben. Fijn want dan kon ik nog snel geholpen worden.

Was prima

Straalde rust uit wat voor mij erg belangrijk is vanwege mijn enorme angst.

Heel goed

Tandarts de Booy hele fijne tandarts

Goed behandeld

Snel aan de beurt Vakkundige raad mee gekregen

Bij onverwachte kiespijn ben ik heel snel geholpen.

Prima!

Altijd op tijd aan de beurt. Aardige en duidelijke tandarts.

Behulpzaam, vriendelijk, attent en vakkundig

Prettige en ontspannende sfeer. Namens mijn vrouw en mezelf.

heel vriendelijk en goed geholpen

heel vriendelijk en kundig geholpen niets dan complementen

Beste tandheelkundig centrum!

Altijd goed ,

Zeer aangenaam

Professionele organisatie, goede communicatie. Wel lange wachtlijst.

Beste tandarts ever!

Bij tandarts De Booij wordt je altijd perfect geholpen. Een betere ben ik bij omzwervingen door NL nergens tegengekomen.

Op tijd en netjes behandeld

Op tijd en netjes behandeld

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!