Goed en professioneel

Ik vond dat er werd geluisterd om zo beter te kunnen weten wat de vervolg behandeling voor mij als klant het beste is. En ik voelde me echt op mijn gemak.

prima geholpen

het is alleen jammer dat het meisje die mij behandelt heeft haar naam niet heeft gezegd dus kan ik die vraag niet invullen het was een buiten lans meisje en was rond de klok van 10 over 10 ongeveer

Redelijk

Er kwam een voor mij vreemde meneer binnen terwijl ik in de stoel lag. Hij heeft zich verder niet voorgesteld maar ging zich wel met de tandarts (waarvan ik de naam ook niet weet maar ik herken haar wel van eerdere bezoeken) en mij bemoeien. In en uitlopen vind ik op zich niet erg als ik de mensen maar ken. Even voorstellen de volgende keer, of vraag bij twijfel of ‘we’ elkaar al eerder hebben gezien oid. Niet moeilijk, wel zo prettig.

Fijne tandarts

Ik werd prettig geholpen met aandacht voor mijn omstandigheden.

voor het eerst bij een andere tandarts,dus dit viel niet tegen

vertrouwde en correcte tandheelkundige zorg.

Geplande afspraak, geen wachttijd en snelle behandeling met vriendelijke mensen .

Kundig

Prima tandarts

Plezierig

Goed en vakkundig geholpen

Prettig geholpen

Alles goed geregeld en ook de afspraak op tijd

Geen voorstel, codetaal, geen tandsteen verwijderen, komt haastig over

Ze heeft zich niet even voorgesteld, we hebben geen idee wie ze was. Tevens werd er gesproken met de assistent tijdens de controle in bepaalde codes, weinig tot geen (fijn) persoonlijk contact. En het kwam erg gehaast over, alsof ze tijd moest inhalen. Ten slotte moet er apart een afspraak gemaakt worden nadien voor het verwijderen van tandsteen, waar het niet dat wij gewend waren dat dit in de controle afspraak zit.

Er is goed geluisterd naar mijn vage klachten en het is keurig opgelost

Goed en vriendelijk geholpen.

Ik kwam voor het eerst bij deze tandarts, Zij was vriendelijk en heeft mij goed geholpen.

Tot nu toe een prima ervaring, maar ik zit bij tandarts Frank vd Vliet, en die stopt jammer genoeg

mijn ervaring is goed

Adequaat

Als MS-patiënt ben ik erg te spreken over de mogelijkheid gebruik te maken van een lift; zelfs in Retro-style!

Heel plezierig

Het is een fijne omgeving en je word vriendelijk te woord gestaan

Goed geholpen van A tot Z

Implantaat laten plaatsen. Prettige tandarts, Dhr. de Booij, welke je tijdens de behandelingen je op de hoogte houdt van de vorderingen en het vervolg. Humor en relaxed.

Snel,vakkundig.

Na telefonische aanmelding, zelfde dag nog geholpen.

De medewerkers waren lief alleen de assistent was nogal chaotisch wat ze zelf al aan gaf , is begrijpelijk want iedereen is menselijk maar onprettig om meerdere keren te horen als je op de stoel ligt . Voor de rest alles prima verholpen Plus de prijzen zijn belachelijk hoog ookal zou ik willen terug komen voor na check en me gebit willen verbeteren het is onmogelijk qua kosten

Weer prima geholpen!

Vriendelijke behandeling, zeer tevreden.

Het is plezierig, wanneer de afspraak op tijd en bovendien vakkundig wordt afgewikkeld

Afspraak op tijd werd nagekomen en behandeling verliep naar mijn mening adequaat en zorgvuldig.

Gelukkig geen lange wachttijd

Werd snel en goed geholpen

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!