goede voorlichting

duidelijke uitleg

Vlot en deskundig

Ik ben behandeld door Fran vd Vliet. Dat was weer vetrouwd.

Prima ervaring met een nieuwe tandarts

Een zorgvuldige controle gehad bij een zeer vriendelijke, nieuwe tandarts

Slecht & druk

Weg gestuurd met een gaatje. Ivm te weinig tijd ( 9 Juni ). 13 oktober was er pas plek. Tandarts zei dat het geen probleem was om te wachten. Ivm pijn toch gebeld 22 september kon ik alsnog terecht. Conclusie gaatje is stuk groter geworden en ontstoken noodvulling nu gezet en moet dus weer terug komen later in oktober

Goede behandeling

Goede behandeling mondhygiënist

Goed en deskundig geholpen

Ik ben bij Kwadrant goed en deskundig geholpen. Er is een prettige sfeer in de praktijk.

gewoon goed!

je wordt er prettig ontvangen en behandeld

Heel fijn geholpen

Niet hoeven wachten de afspraken sluiten op elkaar aan . Door mondhygiëniste en tandarts goed geholpen en advies gekregen.

Snelle mogelijkheid en goede diagnose

Voel vage klachten, na telefoontje kon ik een paar uur later komen en na het maken van foto bleek er diep een gaatje te zitten Behandeling volgt

Alles tot in de puntjes geregeld.

Vanaf de aanmelding bij binnenkomst t/m de nieuwe afspraak over een half jaar prima.

Prima geholpen en vriendelijk !

Mijn man en ik werden geholpen door Tandarts van Vliet , jammer dar hij er in maart mee stopt , we zijn al ruim 40 jaar (vanaf het begin ) bij hem geweest !

De behandeling was persoonlijk en deskundig.

Prettige ervaring hoewel ik nog steeds "bang" ben voor de tandarts.

goed advies gekregen

goed advies gekregen, voorlopig even afwachten voor verdere actie

x

x

tandarts van de Vliet, deskundig, ervaren en stelt je op je gemak.

Helaas stopt tandarts van de Vliet ermee. Een keer een vervangster gehad, zeer slechte ervaring mee. Dus ik hoop dat, wanneer ik moet overstappen, er een andere, prettige en deskundige tandarts is. Daarom is het moeilijk om onderstaande te beantwoorden. En zal ik de punten als neutraal geven.

Prima geregeld!

Goede locatie, nette inrichting, makkelijk in te checken, snel aan de beurt en goed geholpen.

Altijd heel vriendelijk en behulpzaam

Altijd even vriendelijk en behulpzaam met raad en advies

Prima geholpen

werd keurig op tijd geholpen door tandarts Booy die ook keurig meeliep voor volgende afspraken te bespreken. Deze werden ingepland en via mail bevestigd. Top!

Snelle hulp bij gebroken kies

S'morgens gebeld, smiddags gerepareerd

Goede zorg .

Goede uitleg , zeer deskundig , Vriendelijke personeel.

Zie boven

inplannen moeizaam maar vriendelijke benadering en professioneel geholpen

De planning zit erg vol zodat het maken van een afspraak vaak weken doorschuift. Uiteindelijk voor de behandeling goed geholpen en de benadering is vriendelijk. Door de inzet van verschillende specialisten voor verschillende behandelingen is de relatie wel onpersoonlijker dan voorheen.

1 nadeel duurt erg lang voor dat jullie gaatjes in kiezen boren 7 weken na foto is erg lang

Ik ben heel professioneel geholpen geen klachten over de tandarts groetjes van Ronald en Raphael Scheening

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!