een heel prettige en persoonlijke behandeling

tandarts van Vliet staat er hieronder niet tussen

Heel fijn, vriendelijk en deskundig geholpen.

Zie boven

Heel fijn

Kon snel geholpen worden met loslaten van kroon Geweldig

Tevreden over de behandeling, vriendelijk personeel.

Aardige mensen

Je wordt goed behandeld. Het zijn aardige mensen. Goede verzorging.

Kiespijn vlot verholpen

Met pijn binnengekomen, vervolgens behandeld. En dat binnen 1 dag. Prima

Goed, afspraak op tijd, niet wachten

Zoals eerder ook als eens gemeld, vind ik het een groot gemis dat je na de behandeling je mond niet meer kan spoelen. Er is dus geen bekertje water meer. Waarom? Gr. J. van Felius

Prima geholpen

Zoals altijd heel fijn en vakkundig geholpen

Goed geholpen

Netjes, op tijd vriendelijk en goed geholpen. Uitstekend!!

Goed en deskundig geholpen

Vriendelijk behandeld en bij elke handeking uitleg gegeven. Voor zover ik kan beoordelen is het gebit op een deskundige manier nagekeken en tandsteen verwijderd.

het is gewoon goed.

mijn ervaring is goed .

Wij troffen het niet, want uw computersysteem lag er uit. Er konden geen foto's bekeken worden. Wij zijn in afwachting van de bevindingen van de tandarts. Ze zou een offerte sturen over de uit te voeren behandelingen. Namens mijn broer, P. Winckers, mentor en bewindvoerder

Prima behandeling.

Wel jammer dat ik speciaal voor het verwijderen van mijn tandsteen apart terug moet komen

contact met Els is altijd goed

Els is rustig en legt alles goed uit. Ik heb nog geen ervaring met de nieuwe tandartsen

Goede behandeling en op tijd volgens afspraak!

Zie boven

Heel goed en vriendelijk

Alles goed. Verder geen opmerkingen

Ik ben vakkundig en op een vriendelijke manier geholpen.

Er werd naar me geluisterd.

Snel tussendoor geholpen

Persoonlijk, vriendelijk.

Keurige behandeling

Prima tandarts, juiste aanpak met tandsteen. Zeer vriendelijk. Renate, tandarts naam staat niet in de lijst!

Aanmelden kan handiger

Omdat mijn eerste afspraak met mondhygiëniste Corinne Vos een half uur voor de afspraak met tandarts Marc de Booij ervoor heeft gezorgd dat ik niet kan aanmelden, tegen een rood scherm aankijkend lees dat ik te vroeg ben. Daarom toch weer moet wachten totdat een van de dames aan de balie tijd heeft waardoor risico op te laat komen bij de eerste afspraak. Dit kun je oplossen door de instellingen van het meldsysteem hierop aan te passen. Sukses!

prettig

vertrouwd, kundig en vriendelijk

Zoals altijd alles goed

Prima.

Word altijd netjes en vriendelijk geholpen

Word altijd correct en netjes geholpen

Kwalitatief zeer goed, en personeel zeer vriendelijk. Wachttijd kan korter !

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!