Snelle (spoed)afspraak ivm stuk van hoektand

Vriendelijke, vlotte behandeling met vakkundig advies voor vervolgafspraak door tandarts Frank van Vliet.

Goede rustige praktijk

Behandelt door invaller vanwege zwangerschapsverlof.

service goed.

Ik had geen klachten. Toch wilde de tandarts 2 foto<s maken. Uitslag : tandvlees ontstoken, waar niets aan gedaan zal worden, omdat hetgeen klachten geeft. En volgens de tandarts de klachten nog heel lang weg kunnen blijven. Jammer, dat ik toestemde voor de foto,s Volgens mij onnodig duur maken.

Prima en snel geholpen

Tandarts waar ik al jaren goed door wordt geholpen, volste vertrouwen in zijn handelingen

Keurig geholpen. Tandarts was zelfs iets eerder dan afgesproken tijd beschikbaar.

Lang wachten doordat aanmelding niet goed is gegaan, daarna wel snel geholpen.

De aanmelding ging niet goed, hierdoor drie kwartier op de verkeerde verdieping zitten wachten. Aan de balie gevraagd wanneer ik aan de beurt was. Ik kon daarna direct doorlopen en ben fijn geholpen!

Prima! Altijd vriendelijk. Wel één puntje voor verbetering

Prima ervaring. Vriendelijk en kundig personeel. Echter één punt van verbetering: mijn afspraak was om 08.40 uur. Specifiek zo vroeg, omdat ik ook afspraken heb waar ik op tijd moet opdagen. Om 08.42 kwam het team uit de personeelskamer. Echter, de afspraak voor mij, zat ook nog te wachten. Om 08.47 liep deze persoon naar binnen en om 09.05 was het mijn beurt. Moraal van dit verhaal is dat te laat beginnen in de vroege morgen niet alleen een wachtrij veroorzaakt, maar ook niet getuigd van respect voor de agenda's van de patiënten. Uitlopen kan, te laat beginnen is niet nodig naar mijn mening. Ik heb besloten dit te melden, omdat dit niet de eerste keer is dat dit mij gebeurd bij Kwadrant.

niet vertrouwen wekkend

Aardige jongens,maar degene die mij behandelde kreeg de klus niet voor elkaar en zijn collega moest bij springen.

Altijd goed

Al jaren goed ..

Goed geregeld alles.

Nieuw gezicht in de praktijk, controle en tandsteen verwijdering zoals ik gewend was.

Deskundig en vriendelijk

Vlot, volgens afspraak, flexibel

Fijn en rustig

Aandacht voor klant

Direct geholpen

ik was blij dat ik geholpen werd

alles prima

Goed behandeld en goed voorgelicht

De behandeling was goed, en voor en tijdens de behandeling goede tips gekregen

Goed en vakkundig geholpen.

Nieuw in deze praktijk. Eerste indruk goed!

Vriendelijke ontvangst. Op tijd en adequaat in de omgang.

Het gaat perfect daar

Goede tandartsen daar op de praktijk

goed.

Goed bijna gezellig ( Het blijft natuurlijk de tandarts.)

Vriendelijk

Altijd vriendelijk. Geen lange wachttijden

Afspraak 10.30 om 10.48 aan de beurt. Dacht even er gaat iets niet goed. Controle ging zoals het moet

zeer slecht

Best tevreden geweest maar deze keer zeker niet. Had een afspraak gepland staan voor 40 minuten( stuk kies afgebroken en controle). Vervolgens wordt ik een halfuur van tevoren gebeld( in de auto terwijl ik op weg was naar de tandartsen praktijk) dat de verzet zou worden naar 10.45 i.p.v. 10.10 wegens een spoedgeval (kan gebeuren) maar er zou dan alleen gekeken kunnen worden naar de afgebroken kies omdat ik hier niet zo blij mee was heeft balie medewerker ondertussen nog even contact opgenomen met de desbetreffende tandarts en melde mij vervolgens dat de afspraak compleet gecanceld zou worden waarbij ik melde dat als ik niet 24 uur van tevoren afmeld ik de rekening krijg en ik dit zomaar moet accepteren ,zelf heb ik immers ook vrij genomen en later ook mijn werk gepland alsof dat niets kost. Vervolgens werd er gemeld kom maar door ik regel wel iets (wat zeker waardeer). Bij binnenkomst (ca 10.50 )kreeg ik te horen dat het om 10.30 wel zou gaan lukken bij een andere tandarts. Vervolgens kan ik toch om 10.00 al terecht bij deze tandarts(keurig). De tandarts bekijkt mijn kies en gaf aan hier niets meer aan te kunnen repareren ,iets wat ik zelf ook al verwacht had. Hij vroeg wat we ermee gingen doen. Ik gaf toen aan ik zal het nog wel even zien want ik heb er nu immers nog geen last van dus laat maar even zitten (ik moest immers nog verder met mijn werk die dag dus laat dan zeker geen kies trekken. Toen zei deze tandarts dan is het hiermee afgedaan . Toen melde ik, maar er zou ook nog een controle gepland staan. De tandarts zei die staat bij mij niet ingepland dus ga ik niet doen. Dit vond ik heel vreemd ik had immers een afspraak van 40 min en ik zat net 4 minuten binnen. Tevens hoefde hij geen kies te repareren of te trekken wat immers dan langer duurt dan de controle. Op mijn aandringen heeft hij toch met enige tegenzin de controle uitgevoerd want ging de discussie niet aan zei hij ( alsof het mijn probleem was). In mijn geval ook geregeld een andere tandarts.

Goed jammer dat het altijd uitloopt

Zoals boven vermeld

Perfect.

Alles ging rustig en kalm, er werd gezegd wat zij ging doen, PRIMA.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!