Niet te lang hoeven te vrezen over de controle

Goed geholpen voor halfjaarlijkse controle

Duidelijke uitleg van hetgeen gedaan werd.

Gezien het wat lastige probleem met mijn gebied, zag ik wel wat op tegen het bezoek. Maar ik ben prima geholpen en op mijn gemak gesteld door tandarts en de assistente.

wordt er goed bij geholpen

heb het altijd naar me zin als ik daar binnen kom

super

vriendelijk en deskundig

perfect

Alles liep op rolletjes

Netjes en correct.

Goede controle, duidelijke informatie.

Altijd correct behandeld

Ben al ruim dertig jaar bij dezelfde tandarts. Later naar kwadrant. Mijn beoordeling blijft zo die was. Wat ik wel wil opmerken is dit, er wordt gewerkt op afspraak wat begrijpelijk is maar ik ben nog nooit op de afgesproken tijd binnengeroepen. Wachttijd van 15 min minimaal tot 45 min maximaal. Ik realiseer me dat dat onvermijdelijk is bij mensenwerk maar meld u dat bij de afspraak dan is het voor mij acceptabeler.

De periodieke controle is prima uitgevoerd door tandarts F.v.d.Vliet

Mijn gebit is uitvoerig bekeken en waar nodig is tandsteen verwijderd

Een fijne tandarts die echt kijkt en leest en die gerichte vragen stelt over verdere gezondheid ...

Prima geholpen

Mijn eigen vertrouwde tandarts van der Vliet

Vriendelijk en op de afgesproken tijd geholpen.

Ik ben heel tevreden.

We worden altijd goed geholpen bij de behandelingen.

prima geholpen door tandartsassistente Els Hardeman

Els kennen we al meer dan 40 jaar en ze is heel goed in haar werk Wel is het jammer dat er telkens andere tandartsen zijn die daar werken. let wel ik heb geen bezwaar tegen buitenlandse tandartsen maar de de wisseling is niet leuk. Ik ga voor tandarts AGNIESKA SZYBOWSKA een Poolse, die goed Nederlands spreekt. (ze heeft net een baby gekregen hoor ik, ik wens haar alles goed toe met deze gezinsuitbreiding)

Heel veel aandacht, en rustig

Veel aandacht van Els Janse

Prettig en oplossingsgericht

Patient bij tandarts Ramos: kundig, vriendelijk en meedenkend

Nvt

Nvt

prima behandeld. blij met tandarts vd vliet

Rustige vriendelijke behandeling

Aangenaam, geen lange wachttijd. Rustige en vriendelijke tandarts.

Redelijk goed

Redelijk goed

Snel en goed gehandeld

Er was een stukje kies afgebroken. Ik kon snel terecht en het werd goed opgelost. Erg fijn! Enige nadeel is dat je soms lang moet wachten.

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Marc is erg precies wat ik erg waardeer.

Geen klachten over de behandeling.

vriendelijke tandarts en vriendelijke assistente. hebben netjes en rustig gewerkt.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!