Contrôle gebit prima verlopen

contrôle gebit prima verlopen

prima behandeling

Els heeft het prima gedaan. ze stelt jou op je gemak en vertelt wat ze gaat doen.

Implantoloog

Professioneel maar met weinig uitleg en empathie

onplezierig

De behandelaar is zeer vakkundig, maar is onvriendelijk en neerbuigend

We toch in de stoel gaan zitten, ondanks dat we te laat waren.

Heel goed

Fijne tandarts heel tevreden.

Goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen.

Dik tevreden.

Heel snel en heel vroendelijk geholpen.

Top! Echt vakwerk

Dankuwel dr. Ramos en assistent, heel vakkundig gedaan, ik hield het niet voor mogelijk maar het probleem met mijn overgevoelige kies is eindelijk voorbij :)

geweldig: Binnen drie uur na bellen geholpen aan een ontstoken kies (wortelkanaalbehandeling)

Dit had ik niet verwacht. Een specialist op het gebied van zenuwbeg=handelingen in Zierikzee. Ola Pieprzyk (toen ik het aan de balie uitsprak, hoorde een bezoekster die naam, en ze wilde meteen door haar geholpen worden, want ze was zelf ook Pools. Nou da's een mooie binnenkomer toch?), ik hoop dat je blijft. Erg blij mee. En natúúrlijk ook met Monique. Een goed ingewerkt team, zo snel al. Super.

Jasmine is een prima tandarts, correct en hartelijk.

Rustige praktijk

halfjaarlijkse controle

Prima geregeld. Blij mee

Hop

Snel en goed geholpen

Goed en naar een oplossing gezocht.

goed en snel geholpen

goed en snel geholpen

prima vriendelijk en kundig

mijn vrouw en ik hebben goede ervaring met de praktijk je wordt altijd ingelicht over de afspraken en uitstekend behandeld

Traumatische

Vreselijk bij de inplantoloog Naam hieronder niet vermeld maar volgens mij Mevr van Riel. Verder nooit problemen gehad bij deze praktijk maar dit was vreselijk

Snel geholpen door professional

Een waarnemer van Rachel heeft mij zeer goed geholpen. Hoe de goede man heet weet ik niet meer.

Onpersoonlijk

Ik vind het jammer dat het maken van afspraken zolang duurt. Ik begrijp de reden. Ook zijn er steeds wisselende mensen waardoor ik ook niet goed weet wat ik kan verwachten. Het opbouwen van vertrouwen is moeilijk op deze manier. Altijd fijn als Els de controle doet. Bij haar heb ik dat gevoel niet. Aangezien we haar al langer kennen en Els heel erg persoonlijk is. Ik vind het ook lastig dat er een taal barrière is met de tandarts.

zie boven

zie boven

Heel goed

Vriendelijk

Snel en vriendelijk

Kom hier al jaren en hoef nooit lang te wachten. Naast de gebruikelijke controle wordt er altijd tandsteen verwijderd. Krijg goed adviezen om gebit optimaal te houden.

Lang wachten

We hebben 40 minuten gewacht tot we aan de beurt waren. Mijn broer van 17 moest een foto maken van zijn gebit maar er werd niet uitgelegd waarvoor en wat er ging gebeuren. Tandarts heeft wel veel verstand.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!