Onvoldoende

Ik vind dat mijn gebit nauwelijks wordt schoongemaakt, tandsteen wordt niet geheel weg gehaald en ook niet gepolijst hierna . Ik overweg om naar een andere tandarts te gaan

Kroon geplaatst, omdat mijn kies verwijderd is. Dus breed lachen kon niet meer, Nu is het weer prachtig geworden erg blij mee en ziet er mooi uit. Vakwerk. BEDANKT TANDARTS DE BOOY.

Goed en vriendelijk geholpen.

Kundig geholpen in een ontspannen sfeer. Geholpen door Frank van der Vliet. (Hij staat niet in de keuze lijst)

Vriendelijke en rustige behandeling

Tandarts straalt rust uit en neemt de tijd voor jou.

Prima en vlot geholpen.

Prima en vlot geholpen.

Prima geholpen

Ik had een afspraak voor de reparatie van een gaatje. Daarbij werd nog iets geconstateerd maar dat werd ook meteen verholpen.

Super kundige tandarts!

Neemt altijd de tijd voor je

ik word altijd goed, vakkundig en prettig geholpen.

Ik word altijd prettig, goed en vakkundig geholpen door mijn tandarts.

Pijnloze behandeling

Goed te doen ondanks de lange en flinke na pijn. Maar heb begrepen dat dit normaal is bij het plaatsen van implantaten

Snel en met aandacht

Mijn klachten kunnen bespreken en deze werden door de tandarts met aandacht en zorgvuldigheid onderzocht. Advies was duidelijk.

De mondhygiëniste is een hele vooruitgang

De laatste paar jaar ga ik eerst naar de mondhygiëniste voordat ik bij de tandarts in de stoel kom. Dit is een hele vooruitgang. De 3 vrouwen die ik tot nu toe gehad heb zijn aardig,behulpzaam,nemen de tijd voor je,stellen vragen en geven goede tips om je mond gezond te houden. Voorheen deed mijn tandarts mijn tandsteen verwijderen maar altijd op een ruwe manier. Totdat hij vond dat hij er te veel werk aan kreeg en me eerst naar de mondhygiëniste stuurde. Nu zit ik maximaal 1,5 minuut in de tandarts stoel. Over de mondhygiëniste ben ik zeer tevreden maar over mijn tandarts een stuk minder. Gelukkig is het maar 2 keer per jaar.

Prima centrum

Fijn dat alle tandartsen bij elkaar zitten. Duidelijke binnenkomst: melden online of bij de balie. Vriendelijke receptioniste en tandartsen/assistenten. Als je kan kiezen zou ik met de fiets gaan ivm minimale parkeerplekken.

Geen overleg vooraf over mogelijke behandeling

Ik had voor een andere optie gekozen als de mogelijkheden vooraf besproken waren. Ook de behandeling zelf was niet prettig omdat er te weinig communicatie was over wat er gedaan werd.

Heel erg fijn!

Els is zeer professioneel, kindgericht, gewoon een vakvrouw!

Geen ervaring.

Bij deze tandarts nog geen ervaring, daar ik nog te weinig bij hem geweest ben

Holistische benadering.

Zeer prettige praktijk met goede uitleg behandelingen.

Aardige tandarts. Deze keer uit Brazilië. Nam goede notitie van het gebit.

Goede verzorging, weinig wachttijd

Goede gebitsverzorging!

Prima allemaal !

Efficient en Vriendelijk

goed geholpen

lange wachttijden.

Goed opgevangen en geholpen!

Ik ben aan de balie prima opgevangen door Joyce en daarna was het gezellig en goed bij tandarts van der Vliet. Er is een nadere afspraak gemaakt. Hieronder heb ik bij de behandelaar 'onbekend' ingetypt omdat de zeer gewaardeerde tandarts van der Vliet (die me al 40 jaar heeft behandeld) er niet bij staat.

uitstekend

Aanbevelen

Voor het eerst bij nieuwe tandarts. Ze was vriendelijk en voelde gelijk vertrouwd.

Goede verzorging

Prima verzorgd gegoede behandeling

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!