Slechte controle

Tandarts kijk niet eens, doet de spiegel erin. Haalt hem er gelijk weer uit en klaar. Binnen 1,5 minuut stond ik weer buiten. En ik weet niet eens wie mijn tandarts is en hoe ze heet.

lief en begripvolle tandarts

Luisterend oor en begripvol

Vlot

'S morgens gebracht en 's middags gehaald.

Behulpzaam en relaxed

Goed geholpen

Snel en kundig geholpen

Mijn tand was afgebroken en ik kon al na een paar uur terecht. Goed en deskundig geholpen.

Prettig geholpen en vakkundig

Goed en vakkundig behandeld

Vriendelijk en behulpzaam het was geweldig.

Wij komen graag terug.

gewoongoed

prettig geholpen

Prima geholpen, netjes

Jammer dat ik 3 maanden heb moeten wachten. De afspraken werden contant afgezegd, vanwege omstandigheden.

Een goede ervaring

Een prima behandeling

Heel vluchtige controle.

Heel snel controle, ook geen klachten. Maar bij de vorige keren een wel een heel andere ervaring bij collega Jacqueline…

Na afverleg een afspraak gemaakt en prima geholpen.

Terug naar vroeger......

Mijn afspraak was verzet, ivm ziekte. Op de verzette afspraak had ik mijn oude vertrouwde Frank vd Vliet. Toch weer ff leuk....

Fijne mondhygienist

Ik blijf al die geluiden heel lastig vinden, maar ondanks dat vind ik het een fijne praktijk

ze werkte er voor de tweede dag .Is erg aardig en kundig

Super vriendelijk en vakbekwaam

Rachel stelt je op je gemak en is altijd heel vriendelijk en rustig. Is een hele fijne tandarts

Prima geholpen

Vriendelijk

Superkundig!

Prima tandarts

elke keer andere adviezen

elke keer een andere preventie assistente, graag een vaste preventie assistente. Iedere keer weer verschillende keren uitleg over plaksteen verwijderen. Verder geen opmerking

Goed geholpen!

Op 1 februari geholpen door Raiane (preventie assistent). Ze is erg enthousiast in haar werk, en heeft mij zeer prettig geholpen!

Top.

Gelukkig was Frank weer terug op het honk, al heel m'n leven goed geholpen door hem.

Goed geholpen

Na lang kiespijn eindelijk iemand die meteen actie onderneemt

Gemengd

De persoonlijke benadering kan beter. Een beetje fabrieksmatig. Ik heb de indruk dat sommige medewerkers taken verrichten waarvoor zij niet of niet voldoende zijn opgeleid of niet genoeg ervaring hebben.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!