Vakkundig en met persoonlijke aandacht behandeld door Jasmina.

Blij met de tandarts.

Behandeling goed

er is 1 negatief iets dat niets met de behandeling te maken heeft en dat is de parkeermogelijkheid.

Keurig op tijd en prima geholpen

De preventie assistentie deed het prima. Belangstellend over gezondheid/klachten e.d. Daarnaast goede tips gekregen over de de gebits verzorging en hoe dit beter te doen. N.b. Ik weet niet exact wie mij geholpen heeft. Was een getinte jongedame die een beugel droeg.

Goed en snel geholpen

Bij aankomst werd ik snel geholpen. Alleen controle nodig. Verwijsbrief naar de kaakchirurg gestuurd, deze belde mij de volgende dag al.

Kon op korte termijn afspraak maken. Gehoor gegeven aan mijn probleem voor vervolg behandeling . Had graag eerder geholpen willen worden maar ik erken de drukte.

Behandeling in orde

De tandarts heeft op een rustige en prettige wijze de controle uitgevoerd. Fijn dat er een assistente ondersteuning biedt. De entree blijf ik erg onpersoonlijk vinden, de aanmelding via de zuil. Het is waarschijnlijk handig, maar gewoon even melden bij een persoon is toch gewoon prettiger.

zijn ok

ok

Prima geholpen

Ondanks angstig voor naar de tandarts te gaan weer goed geholpen , en gerust gesteld bij de behandeling

korte wachttijd en vriendelijke bejegening

werd verzocht plaats te nemen op comfortabele stoel en werd vlot gediagnosticeerd.

Zoals altijd prima

Snelle uitslag

Ik had n snelle uitslag van mijn mondproblemen

zeer klantgericht en, voorzover door mij te beoordelen, uitstekende behandeling.

n.v.t.

Ik ben uitstekend geholpen!

Mijn eerste kennismaking met deze tandarts. Ik kreeg een prima behandeling en vind het prima dat hij mijn tandarts blijft!

teleurstellend

ik was bij de mondhygiëniste, die voor de eerste keer mijn gebit controleerde. ik vind het erg teleurstellend dat ik niet eerder het advies kreeg om daar een afspraak te maken. heb nooit veel problemen met mijn gebit, maar nu wel. Jammer

Snel geholpen

Er moest een vulling herstelt en een nieuwe geplaats worden. Dit werd snel en professioneel gedaan. Na nog wat tandsteenverwijdering stond ik na 20 minuten weer buiten.

Was alleen controle

Ontvangst zeer vriendelijk.

Keurige vulling aangebracht

Met aandacht een vulling aangebracht. Goed overleg geweest voor de vulling onder mijn kroon.

vriendelijk geduldig en legt alles goed uit

nvt

nvt

goed geholpen

goed advies ,nieuw gebit ,alleen zaterdag alles mis ,dus gebeld ,kon komen maar moest eerst 100 euro pinnen ?dus gebit uitgehaald en ik kom maandag langs ,100 euro pinnen is niet te doen aan het einde vd maand ,dus nu zonder

Zeer kundige tandarts met oog voor detail en de patiënt. Ondanks dat ik allesbehalve een tandarts liefhebber ben zal ik aan dit bezoek geen naar gevoel overhouden. Kroontje ziet er uitstekend uit. Behandeling was nagenoeg pijnloos.

Slechte telefonische bereikbaarheid

Welke dag of tijd je ook belt er is bijna geen doorkomen aan via de telefoon en ben je eindelijk aan de beurt wordt de verbinding verbroken.... weer opnieuw beginnen! Met de tandarts zelf geen problemen gehad, vriendelijk en kalm. Doet echt haar best om je op je gemak te laten voelen.

niet zo best

duurt allemaal heel lang als je wat hebt

Vertrouwd en fantastisch geholpen

Vriendelijk, geduldig, vertrouwen wekkend persoon deze tandarts die haar werk zeer vakkundig uitvoerd.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!