gewoongoed

prettig geholpen

Prima geholpen, netjes

Jammer dat ik 3 maanden heb moeten wachten. De afspraken werden contant afgezegd, vanwege omstandigheden.

Een goede ervaring

Een prima behandeling

Heel vluchtige controle.

Heel snel controle, ook geen klachten. Maar bij de vorige keren een wel een heel andere ervaring bij collega Jacqueline…

Na afverleg een afspraak gemaakt en prima geholpen.

Terug naar vroeger......

Mijn afspraak was verzet, ivm ziekte. Op de verzette afspraak had ik mijn oude vertrouwde Frank vd Vliet. Toch weer ff leuk....

Fijne mondhygienist

Ik blijf al die geluiden heel lastig vinden, maar ondanks dat vind ik het een fijne praktijk

ze werkte er voor de tweede dag .Is erg aardig en kundig

Super vriendelijk en vakbekwaam

Rachel stelt je op je gemak en is altijd heel vriendelijk en rustig. Is een hele fijne tandarts

Prima geholpen

Vriendelijk

Superkundig!

Prima tandarts

elke keer andere adviezen

elke keer een andere preventie assistente, graag een vaste preventie assistente. Iedere keer weer verschillende keren uitleg over plaksteen verwijderen. Verder geen opmerking

Goed geholpen!

Op 1 februari geholpen door Raiane (preventie assistent). Ze is erg enthousiast in haar werk, en heeft mij zeer prettig geholpen!

Top.

Gelukkig was Frank weer terug op het honk, al heel m'n leven goed geholpen door hem.

Goed geholpen

Na lang kiespijn eindelijk iemand die meteen actie onderneemt

Gemengd

De persoonlijke benadering kan beter. Een beetje fabrieksmatig. Ik heb de indruk dat sommige medewerkers taken verrichten waarvoor zij niet of niet voldoende zijn opgeleid of niet genoeg ervaring hebben.

Ik ben goed geholpen, maar niet volgens afspraak!

Ik kwam naar de tandarts, om mijn gebit na te laten zien, zoals gewoonlijk. Werd nu geholpen niet door Els, maar door een heel aardige man. Hij vertelde mij dat hij voor de controle is en nog studeerde. Is een half uur met mij bezig geweest, is ook mondhygiënist, vandaar dat het langer duurde, maar daar hangt ook een ander prijskaartje aan vertelde hij mij, het was wel nodig en moet ieder halfjaar gebeuren, op die manier. Groot was mijn verbazing, kan dat zomaar, zonder voor kennis!!! Ben ik dan al die jaren niet goed geholpen, door Els en Frank en daarvoor nog door Bruijnzeel? Dit is wel terug te zien, in mijn beoordeling, was altijd goed tevreden.

Tandarts heeft m’n gebit weer hersteld en stelde me tijdens de behandeling op m’n gemak

Tandarts is heel vriendelijk en geeft ook tijdens de behandeling uitleg wat er gaat gebeuren. Voorheen was ik altijd zenuwachtig om naar de tandarts te gaan

Goed en correct geholpen

Goed en correct geholpen

gewoon goed

word gewoon al jaren goed behandeld

Deze dame was een topper met het cleanen van mijn gebit

Deze dame legde alles uit van wat ze ging doen. Had de tijd. Vele malen beter dan mn vorige behandelaar

Moet wel lang wachten bij de balie (vond ik zelf) omdat medewerkster een collega aan het inwerken was. Heb er wel begrip voor, moet tenslotte ook gebeuren.

Ze laten je heel erg thuis voelen daar

Ik vind het een fijne tandarts praktijk

Vriendelijke medewerkers

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!