Heeft het goed gedaan

Goede tandtechnikes

Goede ervaring

Fijne mensen en prima geholpen

Vriendelijk personeel en goed geholpen

Netjes en vriendelijk

kon snel terecht en ben netjes geholpen en alles werd goed overlegd

Snel en deskundig geholpen door vriendelijke medewerkers

Afspraak was op tijd, daarna even moeten wachten maar dit werd prima opgevangen door de assistente. Behandeld door F..v.d. Vliet en zoals gewoonlijk was dit goed en professioneel.

Positief

Positief

Prettig en goed

Snel geholpen - uitleg -tevreden

Ik had erg tegen de plaatsing van de implantaten opgezien, omdat het trekken van de kiezen zeer onplezierig was verlopen. Nu viel het mee omdat de behandeling vriendelijker verliep: 'u doet het goed, mevrouw', zei de implantoloog zowaar.

Rustige ongelofelijk aardige tantarts

Ik ben mijn hele leven erg bang voor de tantarts . Daarom was nu ik kiespijn had het helemaal heel eng want ik wist dat er een groot probleem moest zijn en dat was er ook. De kies moest worden getrokken. Ik gaf aan hoe eng ik dat vond maar de tandarts en de assistente hebben me er echt doorheen gepraat. Ik ga de komende weken een traject in waar ze me gaan helpen beter voor mijn gebit te gaan zorgen en dat gaat helaas veel geld kosten waar ik me erg zorgen over maak

goede voorlichting over mijn gebit en een afspraak bij de mondhygiëniste en voor behandeling van een kies.

goed geholpen

goed geholpen

uitstekend

zeer goed behandeld

Ben hartelijk ontvangen door balie medewerker. De behandeling deskundig uitgevoerd. Heb nogmaals een minpuntje en dat is, dat de wachttijd 40 minuten later is dan afgesproken tijd.

Vriendelijke man en duidelijk was mij goed bevallen !! Ik ben geholpen door Rob de Zee

Altijd super

Hele fijne tandarts hebben wij. En ik vind rachel echt fijn die doet het super zachtjes maar wel goed!

Snel geholpen aardige mensen werken duidenlijk en netjes op tijd

Uitstekend!

Uitstekende service.

Slechte controle

Tandarts kijk niet eens, doet de spiegel erin. Haalt hem er gelijk weer uit en klaar. Binnen 1,5 minuut stond ik weer buiten. En ik weet niet eens wie mijn tandarts is en hoe ze heet.

lief en begripvolle tandarts

Luisterend oor en begripvol

Vlot

'S morgens gebracht en 's middags gehaald.

Behulpzaam en relaxed

Goed geholpen

Snel en kundig geholpen

Mijn tand was afgebroken en ik kon al na een paar uur terecht. Goed en deskundig geholpen.

Prettig geholpen en vakkundig

Goed en vakkundig behandeld

Vriendelijk en behulpzaam het was geweldig.

Wij komen graag terug.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!