Goed, snel en vriendelijk geholpen

Op tijd, vriendelijke tandarts

Korte wachttijd, snel en goed geholpen, vriendelijke arts en assistente.

Deskundig

Controle met het gezin. Deskundig geholpen

Fantastisch geholpen

Snel en pijnloos geholpen door tandarts De Booij

prettig contact met tandarts

Hij maakt op mij een ervaren en kundige indruk. Geen klagen.

Prima niks mis mee

behulpzaam en vakkundig

vriendelijk, kon gelijk komen met een noodgeval, wat pijnlijk was en is ook gelijk verholpen

zorgvuldig, secuur

Menselijke benadering, te lange wachttijden

Er is enorm rekening gehouden met mijn angst. Super lieve tandarts en assistente Maar je moet bijna twee maanden wachten op een plek om een gaatje te vullen. Dus geen aanbeveling voor nieuwe klanten. Ik meen ook dat er een patiënt stop is nu. Anders absoluut een 9.

Professionele tandarts- en mondhygiëne verzorging

Vanaf het moment dat je in de praktijk binnenkomt wordt er professioneel voor je gezorgd. Ze kennen je als klant en je wordt persoonlijk benadert.

Heel vriendelijk behandeld

Deskundig en klantvriendelijk

Tandarts is vriendelijk en ontspannen, stelt je op je gemak. Mijn gebit is goed bekeken ook met röntgenfoto's. Vervolgens goed advies gekregen over enkele risico's (holte onder kroon en slijtage elementen door kaakklemmen).

Netjes uitgelegd wat er werd gedaan, wat de vervolgstappen zijn.

op de afgesproken tijd behandeld.

prima tandarts. Ik ben zeer tevreden over de vakkundige behandeling. Ik heb vertrouwen in deze arts.

ik ben goed behandeld

ws komt het doordat mijn eerdere afspraak is afgezegd dat ik nu bij een andere tandarts was. dat vind ik minder prettig. ik weet echt geen naam van de tandarts...... ( dit is het antwoord op de laatste vraag.

Zeer goede behandeling!

Deze meneer neemt tijd en aandacht voor je. De behandeling word goed en keurig uitgelegd. Het resultaat tot nu toe uitstekend.

Vriendelijke, rustige en efficiënte tandarts en assistente

De tandarts is heel rustig waardoor de behandeling prettig is verlopen.

Prima geholpen

Prima verzorgt

Wij worden altijd prima geholpen door tandarts de booy

Correcte behandeling

Fijn, persoonlijk contact met de behandelend zorgverlener!

altijd tevreden!!

altijd vriendelijk en even praatje maken en top kwaliteit!!! dus super

Prima!

Geholpen door Jasmin, heel vriendelijk en rustig, goede uitleg.

Zoals hierboven staat het is prima

prima service

aan de balie altijd geweldig ontvangen worden, vermindert meteen de spanning, en leuk om zoveel verschillende tandartsen te ontmoeten

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!