Geweldig goed

Alle behandelingen worden duidelijk uitgelegd en ook waarom.

Prima.

Prima.

ik wordt altijd netjes behandelt, en bijna altijd op tijd en naar tevredenheid.

Goed en snel geholpen!

Goed en snel geholpen!

Vriendelijke tandarts met aandacht voor patiënt.

Heel kundig

Tandarts was kundig en ze kwam ook met goede tips over een probleem. Dat gaan we binnenkort oppakken. Ze was een vervanger van mijn eigenlijke tandarts.

Duidelijk, kort, en professioneel

***

Foto's maken en niets meer horen wel een rekening thuiskrijgen Bellen hoe of wat ga er achteraan en niets meer horen pffft. Weer nieuwe afspraak gemaakt, weer nieuwe Foto's na 14 dagen gebeld of ze zijn gelukt we bellen u terug ze moet nog bellen(ik heb bijna 3 jaar geleden mijn tanden moeten laten trekken ik heb aan de onderkant een klikgebit gekregen maar zonder passend bovengebit kan ik nu naar 40 kg minder nog niet eten) Het zou nu toch wel eens fijn zijn dat ik boven ook een passend gebit krijg dat ik fatsoenlijk kan eten

Niet zo goed

Nou, laatste tijd gaat niet zo goed met planning bij de tandartspraktijk, 2 keer op afspraak geweest en zeggen ze dat je volgende week/ maand aan de beurt ben terwijl ze je mail en sms gestuurd hebben dat het toch vandaag is, je moet vrij vragen op je werk kinderen van school halen enz, niet leuk dus. Ik wil zeggen dat niet aan de tandartsen liggen, meer bij de balie geloof ik.

slecht

slecht

goed en vakkundig

Goed en vakkundig

Prima tandarts

Ik ben goed geholpen door deze Griekse tandarts

Deskundige behandeling

Goede behandeling, duidelijk en kwam deskundig over. Dat geeft wel vertrouwen Ook de communicatie was heel goed Kortom zeer tevreden

Ik was weer zeer content

Ik ervaar het altijd als zeer prettig

Heel goed

Zorgsaam

Gewoon goed

Voor de eerste x bij Mevr Catharine, was het even van “wat kan ik verwachten”. Zorgen waren niet nodig. Het was gewoon en normaal.

Fijn

Fijne ervaring als gezin met 5 kinderen bij de tandarts. Praten duidelijk Nederlands. Tandarts gaf goed uitleg wat ze gingen doen.

Prima geholpen

Duidelijk en correct

Zorgvuldig

Mijn tandarts had zich goed voorbereid en heeft een zorgvuldige controle uitgevoerd. Tandsteen verwijderen is nooit eerder zo uitgebreid gedaan. En, niet onbelangrijk, hij wat heel rustig en vriendelijk.

Ik ben met zorg behandeld

Zeer fijne mensen dit zegt alles

Goed geholpen , luisterend , ondernemend en geruststellend!

Ongedwongen, vriendelijk en behulpzaam

Prettig

Goed geholpen en gezellig gekletst

Op controle geweest. Er werd de tijd voor genomen. Ondertussen gezellig gekletst.

Netjes

Goed.

Ik heb voor het eerst een prothese. Die zit perfect!

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!