Goede behandeling en vriendelijke meneer

Vriendelijk geholpen. Goede behandeling gekregen. Goed uitgelegd over poetsen aan mijn zoon. Jammer, dat ik de naam van de tandarts niet wist

Professioneel, duidelijk en vriendelijk.

Behandeling goed

Veel te duur geworden en er is altijd wel iets te vinden om te rekenen

Aardig team en correct

Heb er een goede ervaring mee en dat vindt ik heel goed.

Werd zeer goed geholpen

Kwam voor oordeel of aanpak reparatie vulling, maar werd direct geholpen.

Vroeger tevreden, beoordeling loopt terug

Inmiddels kom ik 40 jaar bij deze praktijk. Eerst nog aan de Oude Haven, nu aan de Grachtweg. Zonde om te zien hoe een fijne tandartspraktijk verandert naar een commerciële instelling waarboven een investeringsmaatschappij en/of aandeelhouders zitten. Kon er vroeger tijdens een controle nog direct een klein beetje tandsteen verwijderd worden, nu moet je daar een vervolgafspraak voor maken. Kregen de tandartsen vroeger 15 minuten per patiënt, dat is nu teruggeschroefd naar 10 minuten per patiënt. Effectief dus 2 extra patiënten per uur, dus kassa. En daar draait het allemaal om. Advies om foto’s te maken van het gebit, advies om een extra afspraak te maken voor het verwijderen van tandsteen (dat na aandringen toch binnen 2 minuten is gebeurd), advies om een bezoek te brengen aan de mondhygiënist, die letterlijk aangaf dat ze geen idee had wat ik daar kwam doen omdat alles er keurig uit zag. Toen ik de tandarts daarmee confronteerde gaf ze aan dat de preventiedeskunige wellicht beter was geweest. Waarom is mij overigens niet duidelijk, ik ben halverwege 40 en heb slechts 1 gaatje gehad in alle jaren. Het lijkt mij dan ook dat een preventiebezoek incl. tandenpoetsles niet echt nodig zijn. Al met al is het hetzelfde als bij andere grotere zorgverleners en klinieken. Er zit één of andere overkoepelende organisatie boven die het beleid bepaald incl. de tarieven en daar moet je het mee doen. De ontevreden patiënten zien ze zelf toch niet. Niks ten nadele van de tandartsen en assistenten, die zijn ook de dupe van dit beleid en moeten netjes meebuigen. Ik voel me een ouwe man als ik zeg dat alles vroeger beter was, dus dat doe ik niet, maar wel zeg ik dat deze uitspraak tenminste voor een bezoek aan de tandarts wel van toepassing is.

Vlot en goed.

Zie hier boven.

Persoonlijk en duidelijk

Voor herhaling vatbaar

Lief personeel en vakkundig geholpen

Beetje rommelig, omdat iedereen binnenloopt tijdens de behandeling

Goed, maar het was rommelig omdat er steeds collega's binnenkomen die iets nodig hebben!

Keurig.

Altijd op tijd,

slecht

Ruim een half uur in de wachtkamer zitten wachten, daarna 2 minuten in de stoel. En dat was het

ben goed geholpen

ben netjes en goed geholpen

kom er al jaren en wordt altijd correct behandeld

Snel gereageerd

En geregeld

Ik vind Renate een erg fijne en deskundige tandarts (achternaam weet ik niet, dus heb ik hieronder ‘gegokt’) Haar aanpak voor reiniging (en parodontitis) is voor mij nieuw. Maar haar uitleg waarom dit nodig is was erg duidelijk.

Jammer dat hij nooit op tijd is

Elke keer een half uur moeten wachten is niet leuk

Heel goed

Keurig geholpen, goede uitleg, zeer tevreden

vriendelijk en vakkundig behandeld

vriendelijk en vakkundig behandeld

prima geholpen

Ramesh is vriendelijk en ben tevreden over zijn uitvoering

Mijn prothese S.morgens gebracht S.middags gerepareerd

Deskundig en vriendelijk

De dames aan de receptie zijn gastvrij en vriendelijk en Lennart is zeer vakkundig en uiterst correct.

Goed geholpen

Duidelijk wat er moet gaan gebeuren

snel en efficiënt

knap snel en zorgvuldig

het schoonmaken van de tanden gebeurde goed, zorgvuldig en snel.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!