uitstekend

wordt naar medische achtergrond gevraagd.

Geen zinvolle afspraak

Technisch goed consult maar inhoulijk zinloos. Binnen 2 minuten was vastgesteld dat verwijderen tandsteen noodzakelijk is in aparte afspraak.

Alles ging prima en op tijd

Goede behandeling

Er werd rustig de tijd genomen om de controle te doen. Telkens met de vraag of het nog wel ging.

mijn mening is dat de dienstverlening te weinig vanuit de klant bedacht wordt

De vriendelijkheid is prima, ik werd netjes op tijd opgehaald. Er werd gevraagd of het goed was om foto's te maken, het was een tijdje geleden (2017) dus alle begrip en dus akkoord. Netjes dat het gevraagd wordt, want alles moet betaald worden (geen tandartsverzekering). Prima, hierover dus geen discussie. Vervolgens zijn er twee kleine gaatjes, daar moet voor terug gekomen worden en er wordt verzocht een afspraak te maken hiervoor. Ook is er een afspraak nodig voor gebitsreiniging (tandsteen), dat kan afgesproken worden bij een preventieadviseur. Daar gaat het mij dan een beetje om, ik krijg bij de afspraken te horen dat de gebitsreiniging 17,50 kost (PER 5 MINUTEN (!)) en dat er ingepland staat als advies / indicatie een half uur. Dat is 6 x 5 minuten dus € 105,-. Daar begint het mee, dat is wel een heel stevig uurtarief... Maar het feit dat ik nu moet komen voor controle, foto's erbij, terug voor twee kleine gaatjes en dan ook nog een keer terug voor tandsteen. Het is dus naast de kosten die niet meer leuk zijn (niet verzekerd, dus alles zelf betalen) ook nog eens heel anders dan ik altijd gewend was bij Van Vliet. Die haalde tegelijk met de afspraak even met een haakje het tandsteen weg. Vanuit jullie organisatie snap ik dat alles wat iemand anders doet, dat de tandarts daar geen tijd meer aan kwijt is. Maar dan kijk je dus vooral naar je eigen organisatie en verplaats je jezelf niet naar de klant. Ik moet nu kennelijk 3 x op komen draven, wat mij veel meer tijd kost dan ik voorheen gewend was. Vandaar deze matige score. De preventie laat ik even voor wat het is en of ik de afspraak van de gaatjes (ik kan in juni...) we of niet ga doen, dat zie ik nog wel. Momenteel dus niet heel blij met hoe het gaat. Er zal wel over nagedacht zijn, maar niet vanuit de gedachte wat dit voor de mensen die behandeld worden betekent. Ik ga altijd maar 1 x per jaar, ben geen pensionado met zeeën van tijd en dus is dit voor mij niet handig. 'k Ga me nu verder oriënteren.

Altijd attend en betrokken.

De beste zorg die je kunt wensen voor je gebit.

Fijn geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Op tijd en goed schoongemaakt

Prima geholpen.

De assistentes beneden achter de computer kunnen wel wat vriendelijker zijn!!

Ik moest mezelf aanmelden, prima! Er zaten twee dames achter de computer. Mijn e-mail adres klopte niet dus toen ik vroeg wat moet ik nu doen, keek een één dame mij hooghartig aan en de andere was ook niet erg toeschietelijk. Een vriendelijk gezicht doet veel!!! Zeker bij een tandarts! Toen ik terugkwam van de controle voor een nieuwe afspraak zat er nog maar één en die was wel wat aardiger.

niet bijzonder

Tandarts doet haar werk. Weinig empathie. Doet wat gedaan moet worden

Al jaren zeer tevreden.

Zeer tevreden met de controles en eventuele noodzakelijke behandelingen.

Personeel met weinig ervaring

voor 1 zenuwbehandeling 5x terug komen vind ik niet meer normaal!!!! nu weer 3!! afspraken ingepland om een gaatje te vullen!!! zakkenvullers zitten daar!!!

prima rustige sfeer

prima sfeer vriendelijke mensen

Snel, kundig en persoonsgebonden advies

Advies op maat. Geen kloof tussen cliënt en behandelaar. Je wordt in duidelijke taal aangesproken en ik heb het gevoel gehad dat er zoveel tijd voor mij werd genomen als ik nodig vond

heel goed

Uitstekend als altijd

De beste en vriendelijkste tandarts van Zeeland

Vriendelijk en respectvolle benadering.

Zie hierboven

Goede klantenservice en prima tandarts.

Goede klantenservice en prima tandarts.

adequate aanpak van probleem. Aardige receptioniste.

Goed, maar er kunnen wat parkeerplaatsen bij.

Renate is een fijne en deskundige tandarts

. Renate is een fijne en deskundige tandarts

Goed gedaan

Geweldige rustige tandarts

prettige en vakkundige ervaring

Een tandarts die meedenkt in een praktische en goede oplossing tijdens de behandeling en na afloop dit toelicht/ motiveert.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!