goede behandeling en goed advies

Mijn zoon kreeg een goede, kundige behandeling en een goed advies om nog beter te poetsen. Ook kreeg hij een compliment, wat hem goed deed! Daardoor blijft mijn zoon gemotiveerd om goed voor zijn tanden te zorgen.

Fijne tandarts

Straalt rust uit

Prima behandeld.

Zorgvuldig en aa duchtig.

Gewoon goed

Oké

Prima ervaring

Vriendelijk, op tijd en duidelijke uitleg wat er gebeurt.

Vakkundig en vriendelijk

's Ochtends gebeld, een uur later een afspraak en na 10 minuten van de pijn verlost.

Zeer deskundig en snel geholpen door de dame die achter de balie zit en vervolgens snel en vakkundig door de tandarts behandeld.

vervelend ervaren

De tandarts die ik als behandelaar had zou ik niet aan bevelen. Hij kon de Nederlandse taal nog niet zo goed en zei dat mijn tand hygiëne niet goed deed. terwijl dat ik 2 maal per dag poets Het raggen doe ik ook regelmatig maar soms kan dat wel war beterder.

Deskundig en professioneel

Vriendelijke arts die de tijd neemt om alles goed uit te leggen.

Goede zorg

Goede ervaring

Prima behandelaar

Grondige controle, uitleg en wat instructie op maat. Bedankt weer ! Jammer dat je in het nieuwe jaar gaat verkassen naar de Hoeksche waard, succes daar !

Vriendelijk en betrokken

reiniging bij mondhygieniste

erg fijn, aardige en kundige vrouw

Snelle beoordeling bij spoed, vervolg was een probleem om af te spreken

Ik was verbaasd dat ik met mijnprobleem zo lang moet wachten

Duidelijk uitleg

Als ik vraag heb krijg ik goed en duidelijk antwoord van tandartsen.

Zomaar 5 gaatjes weer

3 mnd niks en nu zomaar 5 gaatjes greemd n beetje

Vertrouwd

Door een ongelukje een snelle check bij andere dan mijn vaste tandarts. Goed behandeld, met goede adviezen. Helaas is de uitkomst wat minder geweldig maar dat staat los van de kundige en kalme behandeling.

Zeer kundige tandarts

Mijn bezoek aan mijn tandarts was heel fijn. Ze werkt op tijd. Neemt ook altijd de tijd voor zorgvuldig onderzoek. Jammer genoeg, voor mij, moet ik nog een keertje extra terug komen, maar ik weet zeker dat ik, ook dan, goed geholpen zal worden. Alle vertrouwen in haar kundigheid!

Deskundig en snel

Snelle diagnose en behandeling

ik ben goed en vriendelijk geholpen

goede uitleg gekregen vooraf en fijn geholpen

Snelle, pijnloze reparatie van een tand! Prima!!

Een snelle afspraak; stukje tand afgebroken binnen 2 dagen kon ik terecht. Hulde, dus!

redelijk tot goed

Niet op tijd zeker 10 min. te laat.

Goede snelle behandeling

Fantastisch

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!