Prima tandarts

Is okey

Was goed

Is goed

Rustig en vriendelijk

Ik voel me op mijn gemak

Ik ben prima geholpen

Goede uitleg. Goede behandeling.

Goede begeleiding en vriendelijk

Ik zelf heb een vreselijke angst voor de tandarts. Bij deze praktijk ben ik zo ontzettend lief en begripvol behandeld. Ze nemen echt de tijd voor je en luisteren naar je. Deze ervaring is voor mij zeer prettig.

Professioneel

Ondanks de drukte en de tekorten aan tandartsen werd er tijd voor mij vrijgemaakt. De behandeling is nog niet afgelopen maar er wordt vakkundig en in het belang van de cliënt gewerkt. Top!

Job is een prima arts , legt het goed uit en is zeer geruststellend naar de patient toe

Onrust

Door mijn angst voor de tandarts heb ik een tandarts nodig die rustig en begripvol is en overlegt wat hij/zij gaat doen. Ik werd enorm overvallen. De tandarts spreekt slecht Nederlands waardoor het lastig was om een gesprek hierover aan te gaan. Er is vooraf niet met mij overlegd welke tandarts ik wil / het beste past bij mij.

Goed behandeld

Professioneel

Werken op tijd. Vriendelijk. Begripvol. Goede uitleg.

aardige behandelaarster

Gelukkig niet zo wild als de vorige behandelaarster

Fantastisch geholpen

Heel erg goed geholpen door Fahroed heel erg rustige vriendelijke man . Zeker aan te bevelen.

goede , rustige en deskundige behandeling

goede ,rustige en deskundige behandeling

Rekening is nog sneller als behandeling

Heb al eerder reactie gegeven

Vakkundig geholpen

Goede ervaring

Ze zij.geduldig en heel lief.

Fijn tandarts bezoek aan de nieuwe tandarts

Goede eerste kennismaking met de voor ons nieuwe tandarts! Wel waren de dames aan de balie beneden niet heel klantvriendelijk. We voelden ons bijna bezwaard om iets te vragen.

prima behandeling

Prima behandeling

prima behandeling

duidelijke rustige behandelingen en goede uitleg.

Prima geholpen

Vriendelijke mensen en een goed advies en behandeling

Lieve mensen

Lieve tandarts en assistente

Prima Op tijd En heel belangrijk... pijnloos

Fijne nieuwe tandarts.

Alleen soms wat lastig met verstaanbaarheid/de taal. Maar had goede tips om beter te poetsen aan mijn kids. Is vriendelijk en geïnteresseerd en geduldig! We moesten wel lang wachten voordat we aan de beurt waren. Dit was ik niet gewend van tandarts v.d. Vliet.

Veilig

Je komt zenuwachtig binnen en toch voelt het veilig

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!