Goed behandeld

Professioneel

Werken op tijd. Vriendelijk. Begripvol. Goede uitleg.

aardige behandelaarster

Gelukkig niet zo wild als de vorige behandelaarster

Fantastisch geholpen

Heel erg goed geholpen door Fahroed heel erg rustige vriendelijke man . Zeker aan te bevelen.

goede , rustige en deskundige behandeling

goede ,rustige en deskundige behandeling

Rekening is nog sneller als behandeling

Heb al eerder reactie gegeven

Vakkundig geholpen

Goede ervaring

Ze zij.geduldig en heel lief.

Fijn tandarts bezoek aan de nieuwe tandarts

Goede eerste kennismaking met de voor ons nieuwe tandarts! Wel waren de dames aan de balie beneden niet heel klantvriendelijk. We voelden ons bijna bezwaard om iets te vragen.

prima behandeling

Prima behandeling

prima behandeling

duidelijke rustige behandelingen en goede uitleg.

Prima geholpen

Vriendelijke mensen en een goed advies en behandeling

Lieve mensen

Lieve tandarts en assistente

Prima Op tijd En heel belangrijk... pijnloos

Fijne nieuwe tandarts.

Alleen soms wat lastig met verstaanbaarheid/de taal. Maar had goede tips om beter te poetsen aan mijn kids. Is vriendelijk en geïnteresseerd en geduldig! We moesten wel lang wachten voordat we aan de beurt waren. Dit was ik niet gewend van tandarts v.d. Vliet.

Veilig

Je komt zenuwachtig binnen en toch voelt het veilig

Heel vriendelijk en duidelijk

Goede voorlichting, vlotte behandeling, geen wachttijden, kortom zeer tevreden

Fantastisch geholpen in een spoedgeval

Ik was gevallen, daarbij is een stuk van mijn tand afgebroken. Ik kon direct langskomen en werd kalm ontvangen. Ik mocht mijn verhaal doen (had nog wat adrenaline in mijn lijf). Ze heeft keuruverteld wat ze allemaal ging doen en binnen 20 minuten stond ik buiten met een hele tand! Ook mijn kinderen zijn dol op Agnieszka

Snelle en goede behandeling

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Ik wordt altijd snel geholpen wanneer het nodig is. De wachtkamer is ruim en de toegankelijkheid van de praktijk is prima.

Pijnlijk

Tandarts de Booij is erg hardhandig.

prima ervaring

Hij doet veel moeite om je gerust ts stellen. Tandarts bezoeken is voor mij altijd een zenuwachtig gebeuren. Altijd al zo geweest.

Snel, effectief, deskundig en toch altijd een praatje!

Ik word enige dagen vooraf per e-mail herinnerd aan mijn afspraak. Behalve een goede tandheelkundige behandeling is er tijd voor persoonlijke dingen. Daardoor word je op je gemak gesteld.

Prima, mooi fris opgeknapt alles

Enige minpunt vond ik na wat gepeuter in je mond voor tandsteen, dat het spoelen achterwege blijft en met dat borsteltje met tandpasta erop wat van Vliet altijd deed. Ik vond onze nieuwe tandarts Rachel erg aardig, zo ook de jonge assistente die ook zeer vriendelijk was en zich direct voorstelde toen ze ons kwam halen. Van tandarts wisselen is best even spannend.

Prima praktijk

Altijd vriendelijk

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!