we zijn bevoorrecht met zo"n tandheelheelkundig centrum

bijzonder in positieve zin

goed geholpen

vriendelijk goed geholpen

Goede ontvangst en korte wachttijd.

De behandeling werd zorgvuldig uitgevoerd. De behandelaar was vriendelijk.

Ik ben goed behandeld

Ik ben goed behandeld

Magnifiek

Tandarts de booi, uitstekende service. Niks op aan te merken.

Fijn dat alles onder één dak zit

Het is even wennen aan de nieuwe situatie nu tandarts v/d Vliet gestopt is. Door de slechte start met mijn gebit heb ik enorm veel vertrouwen opgebouwd, ik ben nu 1x bij de 'nieuwe' tandarts geweest dus ik kan dus nog geen goede beoordeling geven. Ik heb wel één aanmerking, de aanmeldzuil in de hal staat zo dat iedereen om je heen je gegevens ziet. Dat vind ik niet prettig.

Super bedankt

Lennard heeft me altijd super geholpen

Mijn eigen tandarts was ziek gelijk een vervanging geregeld. Deze heeft mij goed geholpen zeer tevreden.

Alles relaxed.

Ik ben zeer te vrede

Is goed

wel goed

mis tandarts van Vliet is wel wennen

prima service maar ik hou nog steeds niet van de tandarts

aardige tandarts, maar altijd blij als er niets aan de hand is en ik pas over een half jaar weer hoef terug te komen.

Prima.

Prima ervaring

Tandarts van Vliet neemt alle tijd

Buitengewoon

Buitengewoon

Ik word goed geholpen

Vriendelijke baliemedewerkster

Goede en snelle controle. Vriendelijke tandarts.

Super geholpen

Goed geholpen ,

Prima!

Ik werd op tijd en keurig geholpen.

Ik heb vertrouwen in deze voor mij nieuwe tandarts

De tandarts kan goed Nederlands en legt duidelijk uit wat er moet gebeuren. Ook geeft zij uitleg over mogelijkheden.

Deskundig

Professionele, betrokken tandarts. Wederom jammer van de lang moeten wachten in de wachtkamer. Afspraak om 9 uur, werd om 9,:30 uur naar binnen geroepen.

Was weer uitstelend

Was weer uitstekend!

Persoonlijke aandacht en advies

Deskundig, vriendelijk, geduldig. Ook kinderen worden goed op hun gemak gesteld. Oog en oor voor de cliënt.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!