Deskundig en klantvriendelijk

De ontvangst bij de balie is zeer vriendelijk en lekker ontspannen. De behandeling begint op de afgesproken tijd. De arts behandelt je met deskundigheid, gelardeerd met enige humor, Geeft duidelijk zijn bevindingen weer en geeft er een duidelijk advies bij.

Zeer betrokken

Uitermate vriendelijk

Top.

Wij waren netjes optijd aan de beurt. Onze tandarts Rachel Rodrigues Ramos is erg vriendelijk en legt alles goed uit aan mijn zoontje. Top!

Hele fijne tandarts

Agnesca legt alles goed uit en is heel kundig. Heb schrik om naar de tandarts te gaan, maar bij haar voel ik me op mijn gemak

Heel aardig, ze staat alleen niet in de lijst. Renata

klasse ........

vriendelijke en behulpzame receptie, de behandeling was zeer professioneel, implantaten gereinigd

Fijne en belangstellende benadering en behandeling

Tandarts Klaver is een fijne en deskundige tandarts, Is belangstellend en stelt mensen op hun gemak. Het is dan ook heel jammer dat hij met pensioen gaat,al is het hem dan ook van harte gegund,natuurlijk.

prima hoor, behandeling en ontvangst ging gemoedelijk

oude vulling moest eruit , eronder zat een gaatje. Werd direct gevraagd of ik verdoving wilde. Had ik nog nooit ervaren .Heb verdoving uit voorzorg genomen en geen spijt van gehad. Zeer vrindelijke tandarts en assistente.

Goede behandeling

Gewoon goed

Goede behandeling gehad

Geen klachten

Prettige behandeling zover een behandeling bij de tandarts prettig is.

Goed advies

Blij met mijn oude tandarts die een goed advies aan mij gaf.

Heel goed

Heel goed! Dankjewel! Дуже добре! Дякую!

Betrokken

Ik voelde mij begrepen en ik werd kundig geholpen.

Al jaren 'klant' bij TCK. Altijd goede service

zie hierboven

Altijd goed geweest

Ik moet nog een keer.

Het is tot op heden prima.

Tevreden

Ik ben tevreden over de behandeling en het contact.

Ik vind de tandarts nooit leuk, maar ik ben prima geholpen.

Ik vind de tandarts nooit leuk, maar ik ben prima geholpen.

Rustig adequaat persoonlijk

Goede behandeling gekregen en vriendelijk geholpen

De tandarts gaf me een goed advies, die ik opgevolgd heb. Zij heeft mij een goede behandeling gekregen en heeft benoemd wat of zij ging doen. Zij is erg vriendelijk en geruststellend.

Werd goed voorbereid op wat komen zou, ondanks mijn zenuwen voor de tandarts, was dit een fijne ervaring met Rachel Ravos !

Mensen met liefde voor het vak

Aardige en geduldige mensen

nvt

n.v.t.

Vriendelijk, bekwaam en duidelijke uitleg

Eerste keer bij deze tandarts. Uitgebreide halfjaarlijkse controle, foto's gemaakt (omdat dat heel lang niet gebeurd was) en door de foto werd een beginnend gaatje geconstateerd

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!