Kundig geholpen

Wij zijn prettig en kundig geholpen met duidelijke uitleg

zorgvuldig

Niet zo gastvrij of enthousiast ontvangen

Bij binnenkomst was ik 5 min te laat, dat werd mij onmiddellijk verteld bij aanmelden. Vervolgens heb ik nog zeker 5 min gewacht, de tandarts was nog bezig. Deze keer was de tandarts stil en wat onvriendelijk. Over mijn vraag over een alert sturen voor een volgende controle was het antwoord: dat doe ik al 30 niet. U kunt zelf een afspraak maken.

Niet zo gastvrij of enthousiast ontvangen

Vakbekwame mensen en duidelijkheid

Vakbekwame mensen en duidelijkheid; vriendelijke ontvangst en goede service

Vakbekwame mensen en altijd duidelijkheid.

Vakbekwame mensen en altijd duidelijkheid; vriendelijke ontvangst en goede service

Uitstekend én vriendelijk

Goed verzorgd. Aandacht en vriendelijkheid

Keurige beleefde behandeling.

Voor de eerste keer bij deze tandarts, was content met de behandeling.

Keurige beleefde behandeling.

Voor de eerste keer bij deze tandarts, was content met de behandeling.

gewoon goed

vakkundig en vriendelijk geholpen

Deskundig

Altijd vriendelijk en geinteresseerd in persoonlijke (medische) situatie. Tong en tandvlees wordt bekeken en gebit gied gereinigd.

Deskundig

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!