Prima behandeling bij mondhygienist en tandarts. Jammer dat je niet overal je mond kan spoelen; en dat bij een tandheelkundig instituut?

Weer keurig geholpen in de praktijk door de tandarts en de assistentes

Betrokken personeel

Wel erge lange wachttijd, voor ik aan de beurt was.

Duidelijk en kundig

Duidelijk en kundig, voor onze dochter was er een cadeautje omdat ze het zo goed gedaan had. Hier wel een kleine opmerking/verbeterpunt het zou leuk zijn als dit meer met de tandarts te maken zou hebben ipv knutselspulletjes.

100% tevreden

Prima goede en vriendelijke ontvangst en behandeling.

Goed geholpen door zowel de baliemedewerkers als de tandarts.

Mijn ervaring bij de tandarts vind ik nooit prettig maar er wordt serieus met de problemen omgegaan met aandacht en overleg met de patiënt.

Ok!

F gghhh nog gfcx

Goede zorg en vriendelijk personeel

De praktijk is goed toegankelijk. Aanmelden via aanmeldzuil verloopt vlot. Personeel is in alle opzichten deskundig.

snel en vakkundig geholpen

zie boven

Alles was goed.

Alles was goed.

Heel vriendelijk

Alles goed

Snel en vakkundig geholpen.

Net voor mijn vakantie "breekt" een vulling maar ik kon nog terecht, wat een service ondanks de volle agenda's.

Professioneel

Professioneel, snelheid en niet wachten , Nederlandse taal!

Mwa

Ik heb altijd goeie Service gehad alleen toen mijn tandarts ziek werd. Kreeg ik een nieuwe. Die vind ik niet zo prettig. 1x had ze verdoving eerst nie goed geprikt en daarna zakte het allemaal naar beneden. Leek echt of ik scheve mond had

redelijk

Een "koude"ontvangst. Een computer inplaats van twee carmante dames achter de balie.Weghalen dat ding. Ongeveer 20 minuten te laat naar de stoel en ipv een definitieve behandeling toch een noodvulling.De behandeling was prima van een braziliaanse dame,waarvan ik de naam niet weet.

Goed geholpen

Goed en snel geholpen. Vriendelijk en meedenkend

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk geholpen, fijn dat dit zo kon als passant!

Hoef niet te wachten.

Prima tandarts Acelica ,snel worden we geholpen en ze heeft tijd om even te vragen hoe het gaat.

Weer prima half jaarlijkse controle

Bijna op tijd aan de beurt

Goede vriendelijke behandeling

Lopen zelden uit. Duidelijk wat ze gaan doen. Vriendelijk personeel.

Goede en kundige behandeling

Het totaalplaatje klopt. Iedereen die deel uitmaakt van de Kwadrant diensten en daar een bijdrage in heeft, krijgt wat mij betreft een goede waardering.

Tandarts die niet om mijn angst gaf

Horror afspraak. Luisterde totaal niet naar mijn angst. Besprak niks over de behandeling. Toen ik vroeg of hij wilde stoppen omdat ik zoveel pijn voelde ging hij gewoon door. Ik zou noooit ooit meer naar booij gaan. En ik zou nooit meer iemand naar hem sturen. Zo onmenselijk is deze man. Mijn werd van te voren verteld dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Terwijl als ik tegen vrienden en kennisen vertel ik was bij dhr booij. Iedereen zegt dat dT een domme keuze is geweest aangezien de beste man niks geeft aan om je angst en andere mensen hem ook het een slachter vinden. Daarin ben ik zwaar teleurgesteld in kwadrant want mijn angst voor de tandarts is door de heer booij alleen maar erger geworden.

top!

Tandarts de Booy is altijd zeer nauwkeurig voor mijn gebit!

Precies de afgesproken tijd Een vriendelijke groet Goede behandeling

Vriendelijke behandeld. Goed voor míjn gebit gezorgd

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!