Snel en prima geholpen

Goed geholpen snel en vakkundig naar mijn mening

professioneel en aangenaam

goede en zorgvuldige controle

Job is als altijd goed informatief en mee denkend

Pijnloos

Leuk om door ziek personeel, mijn vertrouwde tandarts te krijgen.nl.Frank van der Vliet

Goed en netjes

Goed en netjes

Fijne praktijk

Voor mij was het de eerste keer bij THC Kwadrant. Het was een prettige ervaring met voor mijn gevoel deskundige medewerkers.

Prima tandartspraktijk, alleen…

Na 40 jaar lijkt het dan helaas toch zo ver. Ik kreeg het advies om naar een andere tandartspraktijk uit te gaan kijken. Zonde wat in alle jaren ga ik nog steeds samen met mijn broer en vader trouw ieder jaar voor controle. De praktijk vreest met het aanstaande pensioen van de heer Klaver, na invulling a.g.v. het vertrek van den Broeder, de patiënten die vrij komen niet onder te kunnen brengen doordat mogelijk geen tijdige vervanging beschikbaar is. Spijtig maar dankbaar voor alle jaren goede tandzorg. Dank voor zowel den Broeder als voor Klaver als voor de dames achter de balie. Ik ga mijn vertrouwde plekje missen evenals ons traditionele familiare controlebezoeken. Hopelijk is er een andere praktijk zonde patiëntenstop beschikbaar voor de toekomstige bezoeken.

Nette praktijk met goede professionele mensen.

Prima behandeld

Was maar een controle van de implantaten. Zag er goed uit.

Uitstekend werk

Als zeer prettig

Hele fijne tandarts

Hele fijne tandarts met veel kennis . Helaas alweer een nieuw gezicht. Het wordt tijd voor een vaste tandarts!! Ik heb een bindweefselaandoening die effect heeft op mondopening en gebitsverzorging is heel belangrijk. Fijn dat ik deze keer een tandarts had die hier ervaring mee had. Jammer dat het eenmalig is, tandarts van Vliet gaf een vertrouwd gevoel

Nvt

Nvt

Top behandeld

Keurige behandeling, netjes ontvangen. Op de afgesproken tijd naar binnen geroepen, netjes voorgesteld, maar ik ben haar naam vergeten de assistent was Monique. Er werd goed en duidelijk verteld wat en hoe ze te werk gingen.

Goed geholpen, goede sfeer

Goede ervaring

Goed geholpen

Behulpzame medewerkers

Vriendelijke hulp gekregen op mijn verzoek om de lift te gebruiken.

Vriendelijk en goede service

Goede uitleg en service vriendelijk

Ik heb tot nu toe goede ervaringen

Prima tandarts

De tandarts is beleefd en aardig. Zij behandelt met zachte hand. Gelukkig geen “reclame” voor tandpasta of merk tandenstokers. Zij geeft uitleg bij gemaakte foto’s. Geen gehaaste houding. De behandelruimte is een beetje smoezelig, grijzige aanslag op de unit met instrumenten en schoonmaakvlekken op de lamp. De vloer was ook niet echt schoon.

Leuke tandarts

Vind rachel echt een top vrouw. Verschrikkelijk lief en legt alles netjes uit en neemt ook echt de tijd voor je

vriendelijk en rustig

Goede behandeling

Enorm lange wachttijd

Lange wachttijd, niks te spelen voor de kinderen. Nieuwe afspraak inplannen duurde een kwartier.. Tandarts zelf prima!

Zeer goede en duidelijke uitleg. Ook stap voor stap eerst besproken en daarna uitgevoerd. Ook offerte besproken.

Prima, klantvriendelijk en deskundig

Zie boven

Gewoon uitstekend.

Binnen 10 sec. aangemeld via de aanmeldzuil in de entree en plaatsgenomen in de wachtkamer. Behandeling uitstekend zoals ik gewend ben.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!