Vriendelijke behandeling van de tandarts en haar assistent..

ik heb dit al geantwoord en hieronder nogmaals

Ik had al wel geantwoord, maar ik wil dit nog wel doen. Ik was erg blij, dat ik niet, zoals ik dacht aan een kunstgebit toe ben. Nog even mijn prothese bijwerken? Hoop ik.

Professionele behandeling

Bijzonder beleefd

Gewoon goed en netjes

Goede organisatie

Goed georganiseerd, herinnering aan de afspraak, assistentes aan de balie helpen goed enz.

Snel en goed service.

Snel and goed

Keurige en goede behandeling

Alles gaat op een rustige manier red

goed en zorgvuldig behandeld

duidelijke uitleg en vlotte behandeling zoals het hoort

Deskundige tandarts met empathisch patientvriendelijke houding.

Zal tandarts Klaver missen, gun hem zijn welverdiende pensioen.

Rustige, empathische benadering.

professioneel, dudielijk, rust met client.

zie boven

Stel je op je gemak en nemen detijd voor je.

De uitleg van de behandeling word rustig en duidelijk uitgelegd. Ook al is ze van buitenlandse afkomst ze spreekt goed nederlands En behandeling wordt rustig gedaan met rust momenten voor de patient. Al met Al je word goed en rustig behandeld een prima tandarts.

wordt er goed geholpen

wordt er altijd vriendelijk geholpen

De Booij beste tandarts van Nederland

Fijn dat tandarts van Vliet er nog was

Super blij mee

Kiesbesparend consult .

Klantvriendelijk.

goede verzorging gehad

prima geholpen . zowel de behandeling als de ontvangst

Correct en vakkundig behandeld

prima gedaan

Dik tevreden

Vriendelijk en zorgzaam

Snel en correct geholpen

Ik kan nu weer kauwen

Efficient

Uitstekende behandeling alleen moeilijk te bereiken voor iemand die bijna niet meer lopen kan.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!