Prettig en vlot geholpen

Altijd prettig dat er goed op tijd gewerkt wordt. Ook tijdens de behandeling loopt alles op rolletjes. Tandarts nam ook de tijd om e.e.a. goed uit te leggen; alles gewoon goed, dus!

professionele staf

vakkundig geholpen door Rachel en assistente. Enige kritiek is parkeren. Kwam op tijd moest uiteindelijk bij Albet Heijn parkeren en met mn 71 jaar flink stuk lopen. Het is eigen grond van connexxion en jullie. Plaats een slagboom oid !

Prettig.

Geen lange wachttijd en een vriendelijk ontvangst. Nette wachtruinte. En een fijne tandarts. Helaas gaat hij met pensioen.

Snel

Duidelijke uitleg

zeer goed.

Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zit op een prima locatie, het ziet er binnen netjes en schoon uit. De tandarts waar ik onder behandeling ben is erg vriendelijk en kundig in zijn vak, ik ga hem zeker missen als hij met pensioen gaat.

Moest even wachten maar werd heel goed geholpen.

Er is vakkundig naar mijn gebit gekeken en het is schoongemaakt. Tandarts nam de tijd voor me.

Prima service en werd snel en vriendelijk gehlopen

Deskundige mensen

Kundige tandarts

Goede ervaring en prima communicatie

Tandarts Klaver is een fijne tandarts

Altijd goed geholpen door Job Klaver. Alleen nu nog steeds pijn onder mijn kies die gerepareerd is (linksonder). Vraag mij af of dit wel goed is

Niets te klagen, alles prima geregeld

Prima geregeld

Vriendelijke ontvangst en behandelaar

Altijd op afgesproken tijdstip wordt de behandeling gedaan, onder vriendelijk praatje en goed hulp en assistente. Ik ga Klaver missen als die met pensioen gaat. Wie wordt zijn opvolger? Of moet ik zelf op zoek gaan naar een behandelaar??

Goed.

Ik word altijd prettig geholpen.Fijne sfeer en personeel heel vriendelijk. Jammer dat mijn tandarts nu met pensioen gaat.Maar dan komt er wel weer iemand anders.

zeer snel, en prima geholpen.

Er brak een stukje van een kies af. Vijf voor 1 belde ik en 10 over half 2 kon ik terecht. Keurig en pijnloos gerepareerd, vriendelijk te woord gestaan. Niks te klagen derhalve.

Niks aan te merken

Vlot aan de beurt , geen lange uitloop.

Fijne tandarts

Rachel en de assistente zijn fijne en gezellige mensen

prima en op gemak gesteld

ik hoop nu dat deze tandarts niet zoveel ziek is en ze heeft het heel netjes gedaan ik weet jammer genoeg niet meer heet maar ze had een bril op

Uitstekend geholpen.

Gebeld wegens kiespijn. 1 uur later kon ik al terecht en werd mijn klacht vakkundig verholpen.

geweldige service

uuuuu

uitstekend

zeer goede tandarts

Warme ontvangst met deskundige behandeling.

staat in de zin.

Snel en goed geholpen

Controle kundig geholpen≥

Tot op heden zeer prettig

Mijn ervaring was zeer prettig,jammer dat hij met pensioen gaat.

Vakkundig

Al bijna 35 bij deze tandarts, alleen maar prettige ervaringen.

vertrouwd en betrouwbaar

Heel behulpzaam

De laatste periode met tandarts Klaver waren heel plezierig, laagdrempelig en zoeken naar een oplossing van het gebitsprobleem.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!