Zeer correcte behandeling

Altijd op tijd, erg goed, fijne correcte behandelaar. Dank aan dhr Klaver. Hoop dat ie lang van pensioen mag genieten.

We zijn goed geholpen

Een lieve dame stelt de kinderen gerust. We krijgen goed advies. De kinderen vonden het zelfs leuk. Vooral het kadotje!

Lange uitloop qua tijd

De behandeling is zoals gewoonlijk perfect. De uitloop qua tijd is altijd lang. Een half uur later den de afspraak is geen uitzondering.

Rommelig

Iedere x een andere tandarts.

Vriendelijk en geduldig

Ze waren heel lief en stelde met gerust aan gezien ik bang ben voor de tandarts en ze legde alles stap voor stap uit

Een uiterst vriendelijk onthaal en professionele afhandeling.

Bij onthaal word ik zeer vriendelijk ontvangen door tandarts en assistent! Vervolgens is de behandeling duidelijk. Er wordt uitgelegd wat er gedaan wordt. Bij vragen krijg ik helder antwoord. Tevens wordt bij de afsluiting advies gegeven hoe ik het beste voor mijn gebit kan zorgen. Kortom; zeer aangenaam tanderarts bezoek!

Vakkundig en persoonlijk

Altijd een positief gevoel na een bezoek aan mijn tandarts. Bij twijfel over een of ander dan kan er altijd een nader beroep worden gedaan op de behandelaar

uitstekende zorgverlening

vriendelijke tandarts

Bekwaam, vriendelijk en geduldig.

Rustige vertrouwde tandarts Klaver

goed geholpen

Goed en rustig, ze stelt je op je gemak.

Behandeling prima, wachttijd in de wachtkamer te lang.

Goede behandeling

Prima en vakkundig!

Alles wordt goed uitgelegd door vriendelijke deskundigen.

vakwerk

vriendelijk en duidelijke behandeling.

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Mooie praktijk, goede en duidelijke uitleg over behandeling en evt vervolg behandeling

Heel blij met Kwadrant!!! Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend!

Heel blij met Kwadrant!!! Voel me welkom, hangt fijne sfeer! Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend!

Snelle afhandeling

Na heel veel jaren bij de organisatie ben ik nog altijd zeer tevreden.

Prettig

Zeer vriendelijk, laten duidelijk weten wat er gaat en moet gebeuren. Ik heb vertrouwen in de behandeling

Al jaren heel goed Prima tandarts

Al jaren heel goed Prima tandarts

Tandarts is perfect, receptie zwaar onvoldoende

Receptie had trek in een boterham en eigenlijk geen tijd voor de bezoekers, tandarts Van der Vliet verstaat z’n vak, niets op aan te merken

alles goed.

Prima geholpen

Had last van een kies. Bij onderzoek bleek de kies niet meer te redden. Hij is toen vakkundig getrokken.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!