Prima geholpen

Ik heb altijd nog een enge ervaring van vroeger ,maar moet zeggen ik voel mij bij jullie op mn gemak ,ik vertel het dan en ze stellen je gerust

Slecht

Vrouwtje achter de balie was super vriendelijk dus daar is niks mee aan de hand. Echter heb ik voor de 3e keer mijn verstandskies laten trekken en heb hier totaal geen fijne ervaring aan gekregen. Naar mijn idee was de tandarts al chagerijnig door de drukte. Ik heb een verdoving gekregen voor het eruit halen van mij verstand kies alleen toen ik terug mocht komen om hem eruit te halen merkte ik gelijk al dat ik heel veel nog voelde en dit heb ik ook nog nooit gehad. Ik gaf dit aan maar dit kon werd er aangegeven. Ik heb het vanaf het begin af aan tot het eind gevoeld dat mijn tand eruit werd gehaald en dit is geen pretje

Optimaal

Snel geholpen, goede keuze voor behandeling, prijs gepast

Stug maar kundig

Tandarts heeft zich niet voorgesteld

Mijn ervaring is goed !!!

Ik ben goed behandeld door tandarts de Booi , ik ben tevreden !

Goed behalve wachttijd van 20 minuten.

Zeer vakkundig

Stuk van mijn kies afgebroken. Werd binnen 15 min gemaakt. Weer als nieuw. Super

super goed

ik voel me beter.

Vakkundig geholpen

Ben tevreden over de behandeling

Snel vriendelijk en adequaat geholpen.

professionele behandeling

ondanks de drukte een vriendelijke onvangst

Niet alleen aandacht voor het gebit maar ook voor de persoon

Vriendelijk, aandachtig en betrokken. Helaas gaat de tandarts met pensioen

Alleen maar goede ervaringen.

Prettige ontvangst, fantastische behandeling

Jammer dat de heer Klaver met pensioen gaat.

Snelle afhandeling

S,morgens een gebroken prothese gebracht en s,middags weer klaar. Super snelle service!

Er werd naar mij geluisterd super goed geholpen

Chaotisch

Werdt in de vekeerde stoel gezet en kwamen er pas achter nadat ze al aan het boren waren .werden ook vooraf nog foto,s genomen en de nummers van de tanden haalden ze uit elkaar

Gewoon super

Geen andere woorden super

Een tandarts zoals je die wenst!

Geïnteresseerd, kritisch, vriendelijk en voor zover ik dat kan beoordelen zeer vakbekwaam. Geeft ook prima uitleg bij alles wat gebeurt. Ben zeer tevreden. Renata was mijn tandarts, haar naam staat helaas niet in de lijst die volgt.

ik word prettig, vakkundig en fijn geholpen

zie bovenstaande maar dit geldt alleen voor mijn eigen tandarts waar ik zeer tevreden over ben. Kan geen beoordeling geven over andere in de praktijk. Wel negatieve verhalen over anderen gehoord

Goed en aardige tandarts

Fijne tandarts.

Ik wordt goed geholpen

Vind het jammer dat dhr klaver weg gaat we werden er fijn geholpen met goede uitleg en zonder pijn

Afspraak om 8.00 uur, maar helaas niet op tijd begonnen.

prima alleen lange wachttijden voor behandelingen.

Prima begeleid en behandeld

Tot dusver waren we zeer tevreden over de behandelingen in de tandartspraktijk van tandarts de Smedt en assistente Els Janse. Tandarts de Booy is nieuw voor ons, maar onze eerste ervaringen zijn heel positief……..fijn, dat we client konden worden. De “ operatie” van gisteren en eergisteren is prima verlopen………vakmanschap is meesterschap !! ( behandeling Berendina Harmanny- de Groot) Zeer tevreden en blij dus……bedankt!

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!