Nieuwe tandarts, geen goeie ervaring

Altijd goeie tandarts gehad, nu een nieuwe tandarts+assistente. Die stelden zich niet voor, vroegen ook niet wie wij waren, gemiste kans. Ondanks dat, was de tandarts waarschijnlijk met de beste bedoelingen vooruitstrevend bezig. We hebben beide goed gebit, maar nu moesten we toch maar ineens alle kleinigheidjes weggewerkt worden, want dat was zichtbaar op de nieuw gemaakte foto's. We hebben beide nergens last van, maar moeten toch 3x terug komen om al die kleinigheidjes te laten behandelen. Dat betekend in een goed gebit gaan sleutelen, terwijl het nog geen gaatjes zijn. Voor hun was het toch belangrijk om wel te doen, voordat het gaatjes zouden worden. Bij de balie blijkt dat deze afspraken pas over een half jaar kunnen plaatsvinden. Wat ons inziens toch allemaal niet nodig is. The bottom line, vriendelijke mensen, alleen stel jezelf even voor, we weten nu niet eens hoe onze tandarts heet en vice versa. En, kijk even in de geschiedenis van je nieuwe klanten. Al jaren geen gekke dingen allebei, dus is het dan nodig om in een goed gebit te gaan sleutelen of kun je dan niet beter even wachten tot de volgende controle. Overleg even met de patiënt. Dat was nu niet eens aan de orde, jammer.

zeer vriendelijk en correct ontvangen en behandeld

zie boven

Ik snap niet dat ik ondanks mijn verzekering nog een extra factuur krijg

De behandeling was goed maar ik snap niet dat ik ondanks mijn verzekering nog een nota achterop krijg

Mijn ervaring was positief: snel en goed geholpen.

Mijn ervaring was positief: snel en goed geholpen. Ook het nieuwe online aanmeld-portaal bij de ingang vond ik erg goed. Hierdoor kan je snel doorlopen.

Nog geen ervaring

Eerste inventarisatie behandeling 2 maanden(!) later.

Het is positief. Ik heb eigenlijk nooit problemen. Ik verzorg mijn gebit goed en ga 3 keer per jaar naar de mondhygiëniste. Eigenlijk vind ik het vervelend om deze beoordeling elke keer te moeten doen. Doe ik het niet krijg ik steeds mails ter herinnering. Dat vind ik nogmaals vervelend en overbodig.

Preventie assistente

Ze gaf goede uitleg en vroeg steeds gaat het terwijl ze mijn tanden schoon maakte.

Geduld

De tandarts liep zoals gewoonlijk flink uit. Voor m'n afspraak van 16:20 werd ik om 16:55 geroepen. Er was gelukkig weinig te doen, dus 2 minuten later stond ik buiten. Op zich fijn. Maar 40 euro kosten voor deze ervaring voelt wat vervelend.

Altijd als ik er kom gaat goed.

Vriendelijke en professionele behandeling.

behandeling goed

Snelle controle, geen gaatjes of andere zaken. binnen 5 minuten weer uit de stoel. Veel te lange wachttijd: meer dan een half uur na de geplande afspraak pas geholpen door uitlopen van vorige 3 patiënten

Goede vakkundige 't.andarts

Uitstekend, vakkundig en vertrouwd

Uitstekend vakkundig vriendelijk en vertrouwd

slecht

dit is nu de derde keer dat ik reageer!

Volkomen onprofessioneel

Moest persé langskomen om een verwijzing te updaten omdat ik dringend naar de kaakchirurg moest. Zelfs de meest simpele handeling, waar louter en alleen 5 minuten stoeltijd voor nodig was geweest, is men te veel. In plaats dáarvan werden er pockets gemeten maar de broodnodige verwijzing kan men niet produceren. Zonde van de rit vanuit Vlissingen en zonde van de opgenomen vrije dag.

Prima behandeling zoals altijd

Prima behandeling zoals altijd

Heel prettig

Aardige rustige tandarts Legt alles goed uit, geeft goede adviezen

Mondhygiënist ontdekt dat kroon loszittende op maandag en woensdag kon ik al terecht

Tandarts de Booy zeer geroutineerde en kundige Tandarts die de behandeling snel en met uitleg snel uit heeft gevoerd.Niet te vergeten zijn tandartsassistente. Allemaal fijn geregeld.

Spoed super geregeld

Correct geholpen

Kon snel afspraak maken en komen

Goed maar...

In de wachtkamer mist een prullenbak. En waarom mag je bij onze nieuwe tandarts Rachel Ramos je mond niet spoelen? Ze verwijdert tandsteen, je mond zit vol bloed en moet zo naar buiten, wat doe je als je buiten ben, je geeft een grote roggel met bloed op de straat. Noem je dat fris? Echt niet te begrijpen dit !!

goed geholpen

geen

Vriendelijk en vakkundige behandeling

Jammer dat dhr. Klaver er mee ophoudt. Hij was altijd vriendelijk en hij heeft mij vakkundig behandeld.

prima centrum, aardige mensen luisteren goed doen goed hun werk.

Vriendelijke medewerkers en keurig op tijd

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!