Goed, snel, doeltreffend

Mis Stijn de Smet, maar goeie vervanging gelukkig in Dhr de Booij

na klachten aan gebit is er direct doorverwezen naar specialist

goed en duidelijk actie ondernomen

Goed geholpen

Communicatie prima

Prima geholpen

Jammer dat het 4 maanden duurt voor de vervolg afspraak ingepland kon worden

Vriendelijk ontvangen en keurig geholpen.

Klant vriendelijke behandeling.

We werden vriendelijk ontvangen

Vriendelijke mensen en we werden goed geholpen ,m’n kleindochter van 4 was er bij en dat deed ze ook leuk Het nakijken van m’n gebit ging in een rap tempo, ik hoop dat ze alles heeft gezien. Het eindige wat me stoort is dat we elke keer weer een ander hebben, maar dat zal wel bij deze tijd horen helaas.

kort en krachtig

In een paar minuten tijd duidelijk waar de problemen zaten, schoongemaakt en verder.

snel en vakkundig geholpen

Goede uitleg gehad en prima behandeld

Ik ben goed geholpen

De tandarts gaat zorgvuldig te werk.

Goede, vakbekwame en fijne tandarts

Goede, vriendelijke, deskundige, pijnloze behandeling.

Er was een stuk van een kies afgebroken. Ik ben niet zo'n held bij de tandarts, dus had ik tijdens de afspraak maken om een verdoving gevraagd. Aan de tandarts eerst gevraagd of het nodig zou zijn. Ze dacht van niet, maar als ik er tijdens de behandeling gebruik van zou willen maken, hoefde ik alleen mijn linkerarm op te steken. Het bleek inderdaad niet nodig. Na de behandeling kon ik opgelucht naar huis met een kies die weer compleet was en heel natuurlijk aanvoelt.

Tevreden

Behandeling naar wens verlopen

fijn om weer bij mijn vertrouwde tandarts te kunnen afspreken

Na afloop was het jammer dat vanwege een tekort aan assistentes, mijn vervolg afspraak om nieuwe vullingen te verkrijgen, nog niet afgesproken kon worden, en word nu tzt terug gebeld....geen idee wanneer, dit maakt dat de receptioniste niet blijer werd, en hebben dat aan de telefoon ook al eens meerdere keren ervaren bij nieuwe afspraken helaas; je merkt volop die druk jammergenoeg; overvol klantenbestand?

Heel goed!!

Top!!!!!!!

Was er voor de 1ste keer. Top, perfecte service!

Werd zeer vriendelijk geholpen.

Geweldig fijne tandarts

Dat ik met een goed gevoel weer de deur uit loop

Ik ben snel en goed geholpen.

Alleen jammer, dat de doorverwijzing naar de Kaakchirgirg stuit op enorme wachttijden, vooral als ik zoveel pijn heb. Ik heb inmiddels de pijnstillers en de antibiotica, maar kan pas half juli terecht voor een tandextractie bij de kaakchirurg. wordt dus nog even op de tanden bijten.....

Vlot

Ik bel s morgens dat er een stuk van mijn kies was afgebroken en op het eind van de middag was het hersteld. Binnen een paar minuten.

als zeer prettig ervaren, neemt de tijd en geeft advies

als zeer prettig ervaren, neemt de tijd en geeft advies

Uitmuntend

De heer de Booij is een zeer ervaren en zeer deskundige tandarts en dat merk je aan zijn handelingen en analyses als je bij hem in de stoel zit of ligt.

Een vriendelijke, rustige tandarts

Door haar rustige, vriendelijke manier van behandelen en haar uitleg tijdens de behandeling, lig ik niet gespannen in de stoel. Ondanks mijn angst voor de tandarts.

Goed en keurig op tijd geholpen

Keurig op tijd geholpen. Prima uitleg wat ik nog beter kan/moet doen.

alweer prima

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!