Snelle behandeling, wel minimale uitleg van handeling maar voor mijzelf geen probleem.

Er is veel wisseling geweest qua tandartsen, dat is wennen, gebrekkig Nederlands sprekende tandartsen. Ik beheers Engels dat scheelt.

Keurige controle

Netjes geholpen

Correcte behandeling.

Altijd!!mond gespoeld.Spoelbakje afgedekt met plastic folie, vanwege Corona. Corona tijd met spoelmiddel verplicht.Bij binnen komst. Bloed erg gauw bij een behandeling. Zelf beker meebrengen en schoonmaak doekje!!

je voelt je bij binnenkomst meteen op je gemak, dank zij de receptie

er wordt goed geluisterd en actie ondernomen richting de behandelaar

Ik moest hen bij deles houden

Er is tegen mij gezegd dat de behandeling uit twee delen zou bestaan. s, Morgens zou het restant van een tand getrokken worden en aan het eind van de middag de aangepaste frame geplaatst worden. Toen ik in de ochtend kwam lag het frame al klaar maar het restant van de tand werd niet getrokken. Omdat men niet begrepen had hoe de afspraak was gemaakt. Niet goed gelezen? De tand is alsnog s,middags getrokken. Gelukkig heb ik hen op hun vergissing kunnen wijzen. Ik vind de vergissing nogal onachtzaam.

Heel vriendelijk

De rust en tijd, die ze voor je nemen

Heel goed

Heel vriendelijk, ik voelde me op mijn gemak

Goed prettig

Tandarts de Booij is een vakkundig tandarts

Tandarts de Booij is een tandarts met veel ervaring. Ik zit al 35 bij deze tandarts en ben heel blij met zijn deskundigheid

Goed geholpen.

Voor mijn gevoel, goed en vakkundig geholpen

Ik wordt altijd tot tevredenheid geholpen !

Goede ervaring

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Kundig, sociaal en betrokken

Uitstekend geholpen

Al enige jaren hier voor de verzorging van mij gebit, prima verzorgeing en vriendelijke mensen,

Altijd weer een deskundige behandeling!

Was bij mondhygiëniste, prima behandeling.

Snelle en goede hulp bij stukje afgebroken kies

Stukje van kies afgebroken, bleek later een eerder geplaatste vulling te zijn. Kon na een uur al terecht en de kies is dit keer met ander vulmateriaal gerepareerd Was snel gedaan op goede en prettige manier . Nu maar hopen dat het dit keer goed blijft zitten

Zoals gewoonlijk heel goed, weinig tot geen wachttijd

Altijd een rustige en kundige behandeling

tevreden

vriendelijk en goed geholpen, ik ben tevreden met het resultaat.

goed geholpen

De intake was wat zeurderig: waar, hoe, wat, waar precies, hoe precies, wat precies...... om de duur van de afspraak in te schatten. en of ik eerst langs kon komen om te laten beoordelen..... (Ik zou vanuit Burgh Haamstede naar Zierikzee moeten komen) Uiteindelijke behandeling duurde precies 10 minuten: goed en snel.

vriendelijke behandeling

Voor de eerste keer bij een nieuwe tandarts,en dat is heel goed bevallen. Ook de medewerkers aan de balie waren supervriendelijk.

Een goede behandeling.

Tandarts de Booy geeft mijn gebit en mij zelf de aandacht ,wat nodig is. Goed is Goed.

Sinds het vertrek van tandarts de Smedt is het vooraf nooit duidelijk welke tandarts we krijgen. Wellicht is het een idee om dat bij de herinneringsmail die voorafgaand aan de afspraak wordt verstuurd erbij te zetten.

Goede ervaring

Wordt altijd goed geholpen en heb verder geen problemen.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!