Te lang wachten voor een spoedafspraak

De 3 sec dat er in mijn mond gekeken was had ook 's ochtends in 3 zec gekund zodat ik niet een hele opleidingsdag van nieuwe functie had hoeven te missen. Doorvragen en rekening houden met zou niet misstaan.

vriendelijk , goed geinformeerd voor eventueel nabehandeling

Vriendelijk, direct, kundig mag ik hopen;)

vriendelijk professioneel

Zeer ervaren rustige uitleggende tandarts

Alles liep volgens afspraak!

deskundig en goed

overleg met behandelaar

Ik ben snel, deskundig rn vriendelijk geholpen.

Professioneel , clean en vriendelijk .

Prima en vriendelijk geholpen, .. keurig op tijd!

Goede informatie, duidelijke uitleg. Zeer tevreden over behandeling (controle).

Tandarts zei weinig

Afspraak liep 45min uit. Controle duurde niet zo lang, maar tandarts zei bijna niets wat ze zag of wat ze ging doen, dat moest ik zelf vragen. Ze zei niet of het er goed of niet goed uit zag.

Tandarts Yasmine heeft met veel aandacht mijn gebit mooi schoon gemaakt. Graag over een half jaar we

Vervolg afspraak

Bij controle bleek dat ik een klein gaatje had. Ik moest een vervolg afspraak maken. Wat blijkt nu ik kan pas over 4 maanden terecht. Dit duurt wel heel lang, gaatje zal ws alleen maar groter worden. Controle gebeurd wel goed. Wat ik alleen raar vindt dat je tegenwoordig niet meer weet hoe je tandarts heet, ze stelt zich niet voor en in e-mail over afspraak staat ook niet bij wie je behandelt wordt.

Nvt

Nvt

Vakkundig en vriendelijk

Heel vriendelijk en klantgericht. Legt rustig uit wat er gaat gebeuren. Vakkundig geholpen

nieuwe persoon erg vriendelijk

Een nieuwe tandarts erg vriendelijk. Wel een beetje te voorzichtig met de controle, dit mag wat harder en nauwkeuriger. Verder een prima persoon.

Zeer goede tandarts

Werkt zeer nauwkeurig en nog een klacht gehad

Uitstekend geholpen, vriendelijk en professioneel.

Geholpen door een zeer vriendelijke tandarts, tijdelijke vulling geplaatst met aandacht afgewerkt.

Super tandarts

Ik vind de Booij een hele fijne tandarts neemt de tijd voorheen stelt je erg op je gemak

Goede dienstverlening.

Gewoon goed.

Kundig , en neemt de tijd voor patiënt

Tandarts neemt echt de tijd , vraagt altijd naar je gezondheid, is kundig en stelt je op je gemak vooral bij dochter van 13 vindt het erg spannend / eng ! We krijgen goede adviezen over tandenpoetsen ! Ik ben al lang patiënt en nog steeds altijd super fijn geholpen ! Vriendelijke gr N Hillebrand

Altijd heel goed

De tandarts is uitstekend

Vakkundig geholpen

Volgens afspraak netjes geholpen, houdt goed contact tijdens de behandeling

Correct

Snel en correct geholpen na een uitgevallen kroon.

Mijn ervaring is prima

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!