Netjes op tijd geholpen.

Controles en een kleine bijstelling direct gedaan.

Ik werd goed geholpen.

De halfjaarlijkse controle werd goed uitgevoerd en er werd regelmatig gevraagd of het goed ging.

vriendelijk geholpen.

behandeling voor mond hygiëne. gelijk even scherp randje van een kies afgehaald. was allemaal prima

vriendelijk, vakkundig. en op tijd geholpen

vriendelijk vakkundig op tijd geholpen

Vriendelijk, vakkundig, goede uitleg over behandeling.

Niet evident om vervolg afspraken in te plannen. Weinig vrije mogelijkheden in de agenda's. Nadat Kwadrant afspraak geannuleerd had op het laatste moment, was er opnieuw een wachttijd van aantal maanden.

Valt tegen

Ik vindt het niet fijn dat ik geen vaste tandarts heb.

Heel goed.

Behandeld zoals het gevraagt is.

Mijn persoonlijke ervaring was heel slecht

Mijn persoonlijke ervaring was heel slecht. Dit ligt echt niet aan de tandarts of zijn assistente. Zij weten wat zij doen en zijn ook heel erg vriendelijk. De slechte ervaring komt doordat ik heel erg bang voor de tandarts. Niet voor de tandarts zelf natuurlijk, maar voor de handelingen die er moeten worden gedaan. Eergisteren moest er een kies worden getrokken en dat heb ik al eens eerder meegemaakt en dat was een hele nare en vervelende ervaring. Overigens bij een andere tandartspraktijk. Maar ik heb gewoon tandarts-vrees. Ik weet dat ik een behandeling ook wel overleef en achteraf voel ik me dan een aansteller. Maar toch.

Goede deskundige hulpverlening

Korte wachttijd. Deskundige hulpverlening en duidelijke uitleg.

Goede behandeling

Goed verzorgd

Zeer klantgerichtheid en vriendelijk

Deskundig tandarts

Vriendelijk en behulpzaam

Snel behulpzaam en vriendelijk

Ik heb nog nooit zo'n fijn tandarts en tandartsassistente gehad!

We weten dat ze het ontzettend druk hebben maar ondanks dat nemen ze alle tijd en zijn ze beide (tandarts en assistente) heel ontspannen en relaxt.

Zoals altijd prima behandeling.

Deskundige tandarts !

Het is wennen aan een tandarts waar ik niet makkelijk mee communiceren kan omdat ik niet goed hoor e

Ik moest drie kwartier wachten. Ik verstond tandarts niet goed. Gelukkig was er een tandarts als supervisor bij. Ik denk dat ik erg zal moeten wennen na tandarts den Broeder en tandarts Klaver. Ik ben wel tevreden met Kwadrant als geheel. Op mijn afspraken kaartje stond Renata als tandarts, deze naam zie ik niet op de lijst staan.

iedereen is vriendelijk en de behandeling is prima.

Fijn dat er op geattendeerd werd dat het al weer jaren geleden was dat er foto's gemaakt waren. Nieuwe gemaakt na de controle en gelijk ter plaatse tekst en uitleg.

Goed.

Ik was er om een product te kopen voor een aankomende behandeling.

Fijne dame, goed met kinderen

Hele fijne tandarts, ze doet goed dr best met kinderen. Niks moet.

Altijd tevreden

Altijd en al jaren tevreden

ten eerste is het moeilijk om op tijd te beginnen

als ik om 8 .00 uur een afspraak heb ,waarom wordt ik dan pas om 8.15 uur opgehaald .had ik een kwartier langer kunnen blijven liggen . is niet de eerste keer . over 3 maanden terug komen bij de mondhygienist ,dit wordt dus helaas ergens in november . stukje van een kies afgebroken ,reparatie kan pas in november . werk ook deze beoordeel lijst eens bij , job klaver is in mei met pensioen gegaan . mondhygienist renate / renata staat er niet bij .

Vakkundig en professioneel

Opbouwend in de verzorging van het gebit.

Ben zeer tevreden over de behandeling bij Marc de Booij

Prettig geholpen

Een andere tandarts, altijd even spannend, maar het was een positieve ervaring.

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!