heel goed

juist wat nodig was

Deskundige behandeling

We werden vriendelijk ontvangen Vriendelijk geholpen Van tevoren werd er gezegd wat ze ging doen

goed geholpen

Vervanging van vulling gebeurde zeer deskundig

Prima, zoals altijd, alleen jammer dat je niet op de tijd wordt geholpen zoals was afgesproken.

Vriendelijk ontvangst, goede behandeling, een min puntje; afspraak stond om 10:30 uur en was pas rond 10:50 uur aan de beurt. Verder altijd tevreden bij deze tandarts.

Beetje onduidelijk

Aangesproken op het feit dat ik de mondhygiënist niet had bezocht na mijn laatste bezoek een half jaar geleden. Dat was mij niet verteld toen. Kreeg het idee dat dit als ergerlijk ervaren werd door de tandarts zelf. Verder vond ik de info die ik kreeg erg onduidelijk. Tandarts leek in het midden te houden of hij mij of zijn assistente aansprak. Assistente leek onervaren. Chemie tussen haar en de tandarts leek beter te kunnen.

Afspraak gemaakt, daarna snel aan de beurt en prima geholpen

Altijd vriendelijke tandarts De Booij

Maar er gaat bij iedereen wel eens wat mis. Deze keer een aanzienlijke verlenging van de wachttijd door wellicht miscommunicatie met de assistente. Maar geen probleem hoor.

Prima geholpen.

Bij de halfjaarlijkse controle van mijn gebit werd ik goed geholpen.

Hele goede behandeling

Prima geholpen met goede uitleg van een hele goede tandarts,kan geen betere vinden .

Uitstekend geholpen door tandarts De Booij.

Tandarts De Booij luistert goed en geeft zeer deskundig advies. Vervolgafspraak werd direct en op zeer korte termijn gemaakt.

Adequate behandeling na afgebroken kronen.

Kronen waren afgebroken. Geen mogelijkheid om definitief te herstellen. Wel voor tijdelijke oplossing gekozen door ze te plakken aan laatste stukje afgebroken kies. Inmiddels plaatje laten maken en nu wachten op het trekken van de kiezen door de kaakchirurg.

Was prettig

Alles ging op tijd (tandtechnieker en dan de tandarts)

Op tijd en kundig, goed geholpen!

Ik werd oo tijd geholpen en op een kundige manier en van de benodigde informatie voorzien!

Attente behandeling

Ee

Prima geholpen

Goede toelichting bij de verschillende foto’s

Eindelijk zijn mijn pijnklachten serieus genomen.

Na al 2 jaar aangegeven te hebben bij tandarts De Booij dat ik pijn had, kwam ik bij toeval bij Ola terecht en ben ik behandeld. Na 2 jaar weer pijnvrij!

Zo veel mogelijk mijn gebit herstellen

Ook dingen aanraden om te gaan gebruiken ter bevordering van het gebit -Spreek te weinig mensen waar ik de tandarts kan aanbevelen

Uitstekend.

Heel netjes perfect geholpen door tandarts Rachel. Topper!!!!

Behulpzaam

Meedenkend in eventuele toekomstige klanten.

Woord goed geholpen door Lennart Vriendelijk top

Keurig op afgesproken tijd.

Prima, net zoals gewoonlijk. Wel jammer dat de balie tussen 12:00 en 13:00 is gesloten.

jammer dat als je een afspraak hebt om 12:40 en je na 5 minuten klaar bent dat de balie gesloten is voor een nieuwe afspraak te maken tot 13:00.

Deskundig

Goed geholpen, alles weer nagekeken, foto’s gemaakt en tandsteen verwijderd.

Gewoon, alles goed geregeld, zeer tevreden,TOP

Gewoon, alles goed geregeld, zeer tevreden,TOP

Prima Arts

Deze Arts is zeer kundig en dat geeft een rustig gevoel .

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!