Snelle effectieve behandeling

Ik maakte mij zorgen over een rafelige kies, diezelfde middag kon er een tandarts naar kijken. Die constateerde twee gaatjes en ging over tot de behandeling. Foto gemaakt (te dicht bij de wortel) en toen beide gevuld. In een half uur gefikst!

goed en snel geholpen

is gewoon goed.

is zeer goed het kan niet beter.

Altijd prettige ervaring.

Vervangende tandarts heeft het netjes gedaan.

aardige en deskundige tandarts

Zenuw behandeling , alles ging prima

Geweldige ervaring. Blij mee

Tandarts is niet mijn ding. Spuiten al helemaal niet. Ze hebben me zeer gerust gesteld. Zijn heel voorzichtig te werk gegaan. Hebben heel mooi goed werk afgeleverd. Geen na pijn gehad. Heel blij dus.

Altijd goed geholpen

onvoldoende

meer dan uur moeten wachten met 2 kleine kinderen terwijl er gezegd was max een half uur. Andere werden wel op tijd geholpen. Waarom ging iedereen voor? Dit kon ik ook niet uitleggen bij de kinderen. Na een uur toch maar gaan vragen of we nog aan de beurt kwamen omdat we niet meer geïnformeerd werden. Behandeling was wel goed en snel. Hopelijk niet te snel?

Ik kwam zonder afspraak met klachten binnenlopen voor advies. Ik werd direct geholpen door de medewerkster aan de balie en kon vrijwel meteen terecht bij de tandarts en zijn assistente. Er werden ook direct foto’s gemaakt en uitgelezen. Ik voel mij gehoord. Zeer vriendelijke medewerkers. Ga zo door :)

Snel geholpen nadat ik een afspraak gemaakt had

Snel geholpen

Goede ervaring

Zie onder

Prima geholpen op een informatieve wijze, kundig gedaan.

Prima geholpen.

Netjes en duidelijk.

Goed is goed

Heel vriendelijk

Deskundige en zeer vriendelijke behandeling

De eerste kennismaking met de vervanger van mijn vaste tandarts De Booy was bijzonder goed. Hij was bijzonder vriendelijk, gaf een prettige rustige indruk en verrichtte op deskundige wijze de controle. Het enige minpunt bij Kwadrant betreft voor mij de toegankelijkheid, maar dat is een persoonlijk iets, omdat ik niet zo goed ter been ben. Ik weet wel dat er een lift is, maar die is niet echt toegankelijk omdat je dan eerst een medewerker moet aanspreken. Dan geef ik toch liever de voorkeur aan wat moeizaam de trap op klauteren.

goede behandeling

hij heeft mijn tanden goed gereinigd en hij was aardig

Zee Prettige geholpen !

In een goed verzorgde uitstraling, ook prettig en vriendelijk geholpen !

Een vriendelijke en kundige behandeling zoals ik gewend ben van Kwadrant

Ik ben geholpen door, als ik het me goed herinner, Cornelius die zich eerst voorstelde en daarna verontschuldigde (wat niet nodig bleek) voor zijn nog niet perfecte Nederlands. De behandeling was zondermeer goed en voorzien van de nodige informatie en vragen.

Snelle afspraak kunnen maken na afgebroken kroon!

Goed behandeld na afgebroken kronen. In samenspraak met tandarts de mogelijkheden doorgenomen. In eerste instantie heeft de tandarts de kronen teruggeplaatst, maar het is een tijdelijke oplossing. Op korte termijn wordt bekeken wat de beste oplossing is.

Vakbekwaam, toegankelijk, goede uitleg bij de behandeling

Zeer positief en ontspannen

goed praktisch en doortastend.

Nieuwe tandarts, voor mij

Tandarts zeer vriendelijk.

Ik kreeg een andere tandarts omdat mijn tandarts langdurig afwezig is. Prettige man die keurig op tijd was ( mijn eigen tandarts loopt altijd uit) Heeft mijn kies gemaakt er was een stuk afgebroken en heeft gelijk de controle gedaan. Hij was ook vriendelijk tegen zijn assistente. Ik heb gelijk mijn volgende controle afspraak bij deze tandarts gemaakt.

oké

zoals het hoort oké

Of deze controle slecht of die van de afgelopen jaren

Of deze controle is niet goed uitgevoerd, Foto’s van vorig jaar kwijt. Volgens tandarts laatste van 2019. Volgens facturen wel van een latere datum. Veel gaatjes geconstateerd, Alleen gekeken, haakje en spiegeltje met goed fatsoen niet in m’n mond geweest. En dit bij al mijn gezinsleden. Dit betekend dat deze tandarts haar vak niet verstaat of dhr de Booij niet. Je kan mij niet wijs maken dat 5 mensen komen en allemaal hebben minimaal 3 gaatjes en een afspraak met een mondhygiënist nodig. En elk half jaar komen we op controle, hoe kan dit?

Grachtweg 24

4301 KJ Zierikzee

Over Tandheelkundig Centrum Kwadrant

Bij Tandheelkundig Centrum Kwadrant in Zierikzee zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!