Vriendelijk en bekwaam!

Ik vind het heel prettig bij mijn mondhygiëniste. Voel me op mijn gemak. Ze is vriendelijk, rustig ,maakt contact en is bekwaam. Jammer dat de naam niet vermeld staat bij de herinnering van de afspraak. Nu ik haar naam niet weet, lijkt het dat ik geen interesse in haar heb.

Praktijk heeft nette uitstraling

spontane tandarts, goede uitleg ,verzorgd gebit zeer nauwkeurig,

Tevreden over tandarts, assistente.

Herstelde vulling na een dag alweer los

Vulling voortand mooi hersteld, maar helaas na een dag alweer eraf. Helaas op vrijdagavond kapot gegaan. Niet op iets gebeten, schoof eraf terwijl ik gewoon mijn tanden op elkaar zette. Dat is wel erg teleurstellend. Vanwege carnaval is de praktijk pas dinsdag weer bereikbaar. Ik neem zelf contact op. Behandeld door Route … (portugese)

Op tijd en naar wens goed behandeld.

Zoals bezegd keurig op tijd. Niet alleen de tandarts maar ook de assistente en het baliepersoneel zijn deskundig en ik krijg voldoende aandacht naar aanleiding van vragen enz.

Klantvriendelijk en professioneel

Zie boven

Heel vriendelijk

Heel duidelijk

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

Onpersoonlijke grote winkel waar ik me niet thuis voelde.

Bij de mondhygiëniste waren 2 vrouwen aanwezig. Nadat ik in de stoel plaats had genomen ging er een weg. De mondhygiëniste deed haar werk. Bij het maken van een vervolg afspraak aan de balie merkte ik op dat ik een dubbele afspraak had, ook voor de tandarts. De baliemedewerkster zei dat ik die inderdaad had en dat die ook had plaatsgevonden. Ik merkte op dat ik geen tandarts had gezien. Zij ging navraag doen en kwam terug met de opmerking dat dit de ene vrouw was die ik bij binnenkomst bij de mondhygiëniste had gezien. Voor zover ik weet heeft zij niet in mijn mond gekeken. Mocht zij dit wel gedaan hebben, dan was het zo vluchtig en snel dat ik dit niet als een controle kan aanmerken. Op mijn vraag of ik "deze controle" ook moest betalen was het antwoord dat het standaardtarief voor controle €25,- is. En dat moet ik dus gaan betalen!!!!!! Mooie winkel en mooie service. Bedankt.

Snel en deskundig geholpen

afspraak verliep op tijd , behandeling was prima

empatische medewerkers(sters) , kundig en snelle afhandeling.

Ben nieuwe klant en werd prettig, maar toch zakelijk, ontvangen. Tip: het invullen van de lijst met de actuele medische gegevens was, ondanks leesbril, een uitdaging omdat het wel een erg klein lettertype was.

Snel behandeld

Kon de zelfde dag terecht

Snel en adequaat geholpen

Grondige gebitsreiniging met goede aanbevelingen. Ze nam de tijd om elke hoek van het gebit te behandelen.

goed zorg

zeer vriendelijk en op tijd aam de buurt

Klantvriendelijk

zie tekst

Ik was blij dat de kroon weer teruggeplaatst kon worden. Daar er een gaatje onder de kroon zat moest er eerst een tweevlaksvulling geplaatst worden. Vervolgens is de kroon teruggeplaats met de opmerking dat ,gezien de vulling, het niet zeker is dat die lang blijft zitten. mocht die weer losgaan dan moet ik bij mijn eigen tandarts (george) een nieuwe kroon laten plaatsen. Tot zover zeer tevreden over de behandeling. Een paar dagen daarna kreeg ik kiespijn in de kies boven de kroon. Na veel flossen en raggen kwam er een stukje groen touw van ongeveer 1 cm uit. Vervolgens trok de kiespijn weer weg. Ik denk dat dit achter gebleven is na zetten van tweevlaksvulling. Hier ben ik natuurlijk niet tevreden over.

zeer goed.

vriendelijk, duidelijke uitleg van de voorgestelde behandeling.

gewoon goed.

STOP MET DIT BEDELEN OM BEOORDELINGEN EN RECENTIES! Als tandartspraktijk zijn jullie een medische dienstverlener en die behoren te voldoen aan allerlei vaktechnische voorschriften, normen en waarden. Als jullie dat vanuit een gezond arbeidsethos en naar eer en geweten doen dan zal niemand ontevreden zijn. Mocht ik onverhoopt toch eens iets als minder positief ervaren hebben dan vind ik het als man van 54 met degelijke ouderwetse opvattingen vanzelfsprekend dat ik jullie daar op kan en zal aanspreken. Daar heb ik echt geen commercieel platform als dit voor nodig. p.s. De vraag wie mij het laatste behandeld heeft kan ik niet beantwoorden. Ik was meer dan 40 jaar onder behandeling bij Guus Ruypers en toen die ging stoppen ben ik in jullie centrum behandeld door volgens mij een Poolse mevrouw. Dat was maar een keer of 3 en toen kreeg ik een meneer met een niet westers (oosters) uiterlijk als behandelaar. Mij zijn nooit namen verteld, ze staan niet op de afspraak en voorgesteld heeft zich ook niemand.

Doen hun best. Dat is prima!

noodzakelijk kwaad

Ja ik vind t noot zo fijn om naar de hygiëniste te gaan, maar zij doet haar best om t toch zo fijn mogelijk voor me te maken. Ze zegt ook steeds welke volgende stap ze gaat doen Dat is wel fijn

Prettig en vakkundig geholpen

Er werd naar.mij geluisterd en de behandeling was prettig. Kon , indien nodig, aangeven dat de behandeling even gepauzeerd kon worden.

Professioneel

Ze was heel vriendelijk, voelde mij daarna veel rustiger. De behandeling was deze keer, zoals ik het altijd zou willen. Sorry maar weet helaas haar naam niet meer.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!